Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Oficiul de Cadastru Gorj face angajări

Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Gorj face angajări. Trei posturi au fost scoase la concurs, două fiind funcţii contractuale de execuţie, temporar vacante, până la revenirea titularului pe post. Unul dintre posturile scoase la concurs este acela de consilier cadastru debutant la Biroul înregistrare sistematică din cadrul Serviciului Cadastru, iar un altul de asistent registrator principal debutant. În cazul celor două posturi, contractul individual de muncă va fi pe perioadă determinată de 36 luni.  

Cel de-al treilea post este cu încadrare pe perioadă nedeterminată, de asistent registrator principal debutant la Serviciul Publicitate Imobiliară. Cei interesaţi pot depune dosarele până în data de 20 iunie. Proba scrisă a fost programată pentru 28 iunie, iar interviul va avea loc în 4 iulie.  (A.P.)

Vizualizări: 2,499

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: