Oltenii au scos Rapidul din lupta pentru Europa

Universitatea Craiova a scor Rapidul din cupele europene dar așteaptă acum ajutor pentru a putea juca la baraj. Alexandru Crețu, care a înscris în Rapid - CSU Craiova 2-3, a descris sezonul echipei sale drept un „eșec total”.

Oltenii nu știu încă dacă vor juca în preliminariile Conference League, ei depind de rezultatele din ultima etapă și de deznodământul Cupei României.  

„Cred că a fost un meci spectaculos, pe contre. Am rămas repede cu om în minus și ne-a fost mai greu, au marcat două goluri din penalty. Cred că primul a fost acordat cam ușor, dar al doilea la mine a fost. M-a lovit mingea în mână, n-am avut ce să-i fac.

Mă bucur că mi-am ajutat echipa să scoată un rezultat bun. Nu mai contează pe ce post joc atât timp cât îmi ajut echipa. Important este să terminăm pe locul 4, poate ne ajută U Cluj să câștige Cupa și să dăm baraj. Ne pare rău că ajungem să stăm la mâna altora.

Anul ăsta este un an eșuat total. Nu poți să stai până în ultima etapă să vezi dacă joci în Europa... e trist. Foarte puțin pentru Craiova, dar vom trage linie la final, vedem ce va decide conducerea și unde vom fi.

Mai avem șanse la locul 3, dar Farul... felicitări echipei campioane, au câștigat meritat, dar cred că petrec o săptămână încontinuu de acum. E greu, vă dați seama, nu cred în locul 3, vedem ce face U Cluj în Cupă.

Mă bucur pentru cei de la Farul, au meritat. Au jucat copiii, au jucat fotbal, domnul Hagi merită felicitat pentru ce face, ridică fotbalul din România”, a afirmat Crețu la DigiSport.

Vizualizări: 294

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: