OpenAI a lansat joi o aplicaţie ChatGPT pentru iPhone

OpenAI a lansat joi o aplicaţie ChatGPT pentru iPhone, iar în curând va veni şi o versiune pentru Android. Anunțul a fost făcut de directorul pentru tehnologie al companiei, Mira Murati, pe Twitter.

Aplicaţia este prima aplicaţie mobilă oficială pentru ChatGPT, un program software care a câştigat rapid peste 100 de milioane de utilizatori după ce a fost lansat anul trecut şi a forţat industria tehnologiei să se adapteze rapid şi să investească în aplicaţiile de inteligenţă artificială de ultimă generaţie.

În capturile de ecran din App Store Apple, OpenAI spune că aplicaţia poate răspunde la întrebări precum ”care sunt ideile unice de cadouri personalizate de ziua de naştere pentru mama mea iubitoare de cafea” sau „cum să refuz politicos o invitaţie la un concert”.

ChatGPT a fost disponibil anterior online pe site-ul OpenAI, precum şi printr-o interfaţă de aplicaţie folosită pentru a construi aplicaţii terţă parte.

Magazinul de aplicaţii al Apple a găzduit anterior mai multe aplicaţii care folosesc software-ul OpenAI, dar niciuna nu a fost de la OpenAI în sine.

ChatGPT este cel mai cunoscut exemplu de ”model de limbaj mare”, un tip de aplicaţie de învăţare automată care se antrenează pe teraocteţi de date pentru a putea returna paragrafe lungi sau coduri de computer care arată ca şi când ar fi fost scrise de un om.

Aplicaţia este gratuită, dar include posibilitate unei achiziţii în aplicaţie, pentru 20 de dolari pe lună, prin Apple, pentru ChatGPT Plus, abonamentul OpenAI care oferă funcţii suplimentare.

Aplicaţia este disponibilă doar în SUA pentru moment.

Vizualizări: 434

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: