Operele lui Brâncuşi la Timişoara: Peste 45.000 de bilete rezervate în doar o lună

Muzeul Național de Artă Timișoara, în colaborare cu Fundația Art Encounters și Institutul Francez de la Timișoara, prezintă o expoziție cu adevărat excepțională intitulată "Brâncuși: surse românești și perspective universale." Acest eveniment de artă este susținut financiar de către Consiliul Județean Timiș și aduce în prim plan lucrări semnificative ale marelui sculptor Constantin Brâncuși, într-o incursiune în lumea sa creativă și în sursele care l-au inspirat. Până acum, la o lună de la deschidere, au fost rezervate 45.000 de bilete.

Expoziția este una cu adevărat remarcabilă, aducând laolaltă opere semnificative ale lui Brâncuși, împrumutate de la Centre Pompidou din Paris, Tate din Londra, Fundația Guggenheim din Veneția, Muzeul Național de Artă al României și Muzeul de Artă Craiova. Acest amalgam de creații reprezintă o rară ocazie de a vedea o colecție impresionantă a operelor lui Brâncuși, precum și influențele și sursele sale de inspirație.

Cea mai mare bucurie pentru organizatori este că, la doar o lună de la deschiderea expoziţiei, sunt 45.000 de bilete rezervate.

Vizualizări: 682

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: