Ilieş vrea doar victorii ale handbalistelor şi la turneul 3

Sala Sporturilor din Târgu Jiu va găzdui în week-end turneul 3 al Seriei B din cadrul Divizia A. Handbalistele de la CSM Târgu Jiu au ca obiectiv câştigatea tuturor meciurilor de la acest turneu iar şeful secţiei de handbal, Dan Ilieş, are încredere că vor reuşi.

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu este pregătită și așteaptă cu încredere meciurile care se vor desfășura în perioada 5-7 martie în Sala Sporturilor din Târgu Jiu. CSM Târgu Jiu va organiza acest nou turneu de handbal la final de săptămână. Înaintea acestui turneu formația pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache are șapte victorii consecutive și vrea să lege acum zece succese. CSU Reşiţa, Gloria Bistriţa şi CNE Sf. Gheorghe vor fi adversarele din această competiție pentru echipa CSM.

Dan Ilieș, expert sportiv, coordonatorul secției de handbal a CSM Târgu Jiu, este convins că formația antrenată de Liviu Andrieș și Andrei Enache se va impune și la acest turneu: „Ne bucurăm foarte mult că turneul 3 din Seria B a Diviziei A se desfășoară tot în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, după ce am organizat și turneul 2. Acest lucru ne onorează, dar ne și obligă să fim o gazdă bună și să oferim cele mai bune condiții echipelor participante, pentru că turneul se întinde pe o perioadă de trei zile cu câte trei jocuri în fiecare zi. CSM Târgu Jiu va disputa trei partide la acest turneu. Vom întâlni formații ce practică un handbal de calitate, și aici mă refer la Gloria Bistriţa, o echipă care are în componență jucătoare care au trecut prin Liga Florilor, dar și la CSU Reșița şi CNE Sf. Gheorghe, echipe extrem de ambițioase. Vom avea trei jocuri care le vor pune din nou la încercare pe fetele noastre. Eu am încredere că CSM Târgu Jiu se va impune și la acest turneu. Le doresc să fie sănătoase, să joace cu determinare și să se bucure de handbal”. Meciurile din Sala Sporturilor se vor disputa în perioada 5-7 martie iar formaţia gazdă nu se va putea baza nici la acest turneu pe Ana Maria Diaconescu și Cristina Predoi.

Vizualizări: 202

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: