Optimism la Gilortul înaintea deplasării de la Vâlcea

Gilortul Târgu Cărbuneşti privește cu optimism meciul de la Râmnicu Vâlcea cu Minerul Costeşti din etapa a treia a acestui sezon. După ce au debutat cu o victorie acasă, în etapa a doua, gorjenii se gândesc să aducă puncte şi din deplasare.

Gilortul întâlnește sâmbătă, de la ora 17.00, pe Stadionul 1 Mai Municipal din Râmnicu Vâlcea, pe Minerul Costești, în etapa a 3-a a Ligii 3. Formația vâlceană, nou promovată în cel de-al treilea eșalon fotbalistic, a cedat în prima etapă cu 0-2, pe teren propriu, în fața Viitorului Dăești, în timp ce partida cu Viitorul Șelimbăr contând pentru etapa cu numărul 2 a fost reprogramată pentru 29 septembrie.

Cei de la Gilortul sunt optimişti înaintea acestui prim meci programat în deplasare şi speră să plece neînvinşi de la Vâlcea. „Băieții noștri privesc cu multă încredere meciul, fiind convinşi că după evoluția foarte bună avută în partida cu CSM Deva pot pleca neînvinşi și de la Râmnicu Vâlcea. Sperăm ca băieții noștri să facă un joc bun și să obţină prima victorie în deplasare din actualul sezon”, au scris cei de la Gilortul pe pagina oficială a clubului.

Florin Popete și Bogdan Chiriac nu au la dispoziție întreg lotul pentru acest meci, dar ținând cont de valoarea și experiența jucătorilor săi, Gilortul pornește ușor favorită.    

Partida dintre Minerul și Gilortul va fi arbitrată de o brigada formată din Arthur Răcoare (Curtea de Argeş) – la centru, Alexandru Murariu (Bucureşti) și Cristian Cosmescu (Pitești) – asistenți. Observatori FRF sunt Florin Buzărnescu (Craiova) și Laurenţiu-Dumitru Nistor (Moreni).

Rezultate şi program: Seria 7, etapa 3 (www.liga2.ro)

vineri, 25 septembrie, ora 17:00
Măgura Cisnădie – Flacăra Horezu 1-0
Gaz Metan Mediaş 2 – CSM Jiul Petroşani 7-1
CSM Deva – FC Hermannstadt 2
sâmbătă, 26 septembrie, ora 17:00
Minerul Costeşti – Gilortul Târgu Cărbuneşti
Viitorul Dăeşti – Viitorul Şelimbăr

Vizualizări: 777

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: