Pandurii, încă un meci dificil cu o candidată la promovare

Pandurii Târgu Jiu va avea un meci foarte dificil în etapa a 5-a a Ligii 2 când va juca din nou acasă. Adversarul este una dintre echipele care s-a luptat pentru un loc de Liga 1, CS Mioveni, jocul fiind programat sâmbătă, cu începere de la ora 11:00.

Pandurii nu a reuşit nici o victorie în noul sezon de Liga 2, iar în etapa a cincea va avea din nou o partidă cu un adversar incomod. Chiar dacă joacă acasă gorjenii nu pot spune că sunt favoriţi mai ales că întâlnesc una dintre echipele cu pretenţii de promovare şi în acest sezon.

CS Mioveni este şi ea una dintre echipele fără victorie în campionat, dar cu trei rezultate de egalitate în debutul noului sezon. După cele trei rezultate de egalitate, echipa antrenată de Claudiu Niculescu a fost învinsă însă etapa trecută de Metaloglobus București, scor 0-1.  Antrenorul pandurilor, Călin Cojocaru, recunoaşte că echipa sa are mare nevoie de puncte dar este conştient că programul nu l-a avantajat deloc în aceste prime etape şi nici legitimarea din mers a jucătorilor. „Până la ora jocului cu Mioveni cred că vom avea legitimați încă trei jucători. La acest meci  trebuie să muncim și să dăm totul pe teren. Avem nevoie de puncte, meciurile trec și chiar dacă întâlnim echipe puternice în primele etape, avem nevoie să scoatem puncte și cu ele. Am avut cel mai greu program”, a spus principalul gorjenilor care este mâhnit de lipsa rezultatelor şi îi înţelege pe suporteri: „Rezultatele au trecut în plan secund, iar acest lucru doare, și aici mă gândesc în special la suporteri. Și pe noi ne doare, pentru că muncim pentru rezultate, nu pentru altceva. După atâtea eșecuri, nu este o stare confortabilă, dar băieții s-au pregătit bine și o să dăm tot ce putem ca să schimbăm fața pe care am avut-o până acum”.

Meciul cu CS Mioveni este programat sâmbătă, cu începere de la ora 11:00, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu.

Vizualizări: 360

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: