Oraşul Rovinari, împânzit de camere video. Explicaţia!

Oraşul Rovinari va fi împânzit de camere video până la finalul anului. Administraţia locală a pus la bătaie 43 de mii de lei pentru modernizarea şi extinderea sistemului de supraveghere video din localitate, în ideea de a-i prinde pe infractori mult mai uşor. Imaginile captate de aceste camere vor fi folosite şi în alte scopuri.

„Schimbăm pe fibră optică, avem un sistem care funcţionează şi am hotărât să îl modernizăm şi să-l extindem. Avem şi camere care iau numerele de la maşini, ce intră în oraş, ce pleacă. Ne mai ajută, pentru că mai sunt maşini furate, care intră în oraş şi nu plătesc taxele de liberă trecere, cei care transportă marfă. Plus că îi mai avem pe cei care vin şi ne mai aduc câini, mai sunt şi din cei cu cărbunele. Mai avem şi miliţieni, dintre poliţişti locali, care zic că vin la muncă şi nu vin. Camera motrică îi ia numărul de la maşină”, a declarat Robert Filip, primarul oraşului Rovinari.   

Autorităţile din Rovinari vor ca noile camere să fie montate în tot oraşul până la finele anului. Imaginile sunt monitorizate de doi angajaţi ai Poliţiei Locale Rovinari.

Vizualizări: 1,060

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: