Trei candidaţi pentru un post de medic la Spitalul Judeţean

Trei candidaţi s-au înscris pentru concursul organizat de Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu pentru ocuparea unui post de medic la Anatomie Patologică. În prezent doar doi medici îşi desfăşoară activitatea pe secţia respectivă, Camelia Firoiu, şef de secţie, şi medicul Georgiana Fota. Medicii care s-au înscris sunt Cora Costantinescu, Diana Eugenia Stănculescu şi Constantin Daniel Uscatu.

Potrivit conducerii spitalului, problema lipsei de personal s-a rezolvat destul de mult în ultimii trei ani. Tiberiu Tătaru, şeful spitalului, spune că în prezent sunt cu aproximativ 20 de salariaţi mai mulţi în spital decât acum trei-patru ani, asta pentru că deşi s-au făcut angajări masive, abia s-a reuşit umplerea golurilor de pe secţii. Lipsuri mai sunt în prezent doar pe Radiologie, Medicală, Oncologie şi Bloc Operator. Până la sfârşitul anului vor fi scoase la concurs posturi şi pe aceste secţii: două posturi de asistent medical la Radiologie, două posturi la Oncologie, un post la Blocul Operator şi un post la Medicală.

„Deficitul a fost foarte mare pentru că, deşi au fost pensionări în masă, nu s-au făcut angajări în loc. Practic, cinci ani, posturile au fost blocate. Aşa se face că, deşi am avut posturi foarte multe scoase la concurs, avem în prezent un surplus de 20 de persoane”, a spus Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,531

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: