Orban: Fără milă și controale la maxim!

Premierul Ludovic Orban vrea ca operatorii de transport persoane care nu respectă măsurile de protecție împotriva Covid-19 să fie amendați drastic.

Primul-ministru a spus miercuri, la începutul ședinței de Guvern, că o atenție specială trebuie acordată transportului elevilor. Și asta pentru că sunt cazuri în care elevii sunt îngrămădiți în mijloacele de transport.

„Aici, domnule ministru Vela, fără milă şi controale la maxim. Ştim, în general, cunoaştem firmele care asigură transportul. Nu e acceptabil să îngrămădeşti elevi, copii, să-i îngrămădeşti în nişte mijloace de transport în care să fie adulţi care nu respectă regulile şi şoferul să nu zică nimic, şoferul să permită nerespectarea regulilor. Sigur că pe intrajudeţean, licenţa o are de la Consiliul Judeţean, dar pe tot ce ţine de Ministerul Transporturilor trebuie să luaţi legătura cu preşedinţii de Consilii Judeţene, după ce or să-şi intre în mandat, să retragă licenţe acolo unde sunt încălcate condiţiile care sunt stabilite atât prin licenţă, cât mai ales prin normele de protejare a sănătăţii publice”, a spus premierul.

În ceea ce privește transportul urban, gradul de conformare este mai mare, a spus Orban.

Vizualizări: 1,574

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: