Ore de religie on-line în Gorj și Dolj

În perioada 27 martie – 28 aprilie 2020 s-au desfășurat în Arhiepiscopia Craiovei proiectele educative „Ora de religie on-line” și „Copiii caută trupul tainic al Mântuitorului”.

Proiectele au fost inițiate de către Sectorul de învățământ, Activități cu tineretul și de Catehizare, în colaborare cu Inspectoratele Școlare Județene Dolj și Gorj, potrivit basilica.ro.

Cele două proiecte au fost implementate și finalizate prin implicarea voluntară a peste 100 de cadre didactice din unitățile de învățământ din județele Dolj și Gorj.

Activitățile realizate prin aceste proiecte educaționale online au fost următoarele: distribuirea de materiale educative religioase și de lecții filmate, organizarea locurilor de rugăciune în spațiile personale, compunerea de rugăciuni și de eseuri religioase, dar și realizarea de picturi și desene cu specific pascal.

Proiectele au avut ca scop punerea la dispoziția elevilor a materialelor didactice specifice, dar și asigurarea asistenței religioase în această perioadă de izolare socială.

Vizualizări: 780

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: