Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pacient dat de medic pe mâna poliției

Un bărbat de 42 de ani, bolnav de Covid, s-a ales cu dosar penal, pentru că a mers la spital! "În noaptea de 26/27 octombrie a.c., polițiști din cadrul Politiei Orașului Bumbesti Jiu au fost sesizati de către un medic din cadrul Spitalului Orășenesc Bumbesti-Jiu, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin care figurează în evidențele Direcției de Sănătate Publică Gorj ca fiind diagnosticat cu COVID-19, s-a prezentat la unitatea de primiri urgențe", a transmis IPJ Gorj.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 42 de ani, din comuna Aninoasa, figurează în evidențele Direcției de Sănătate Publică Gorj ca fiind diagnosticat cu COVID-19 și față de care s-a luat măsura izolării la domiciliul declarat în orașul Bumbești Jiu.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, a menționat sursa citată.

Vizualizări: 3,930

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: