Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Femei din Gorj, amenințate cu moartea

Cazuri de violență în familie sunt semnalate zilnic în județul Gorj. O femeie din comuna Albeni a sesizat luni poliția cu privire la faptul că a fost amenințată cu moartea de concubinul său.

“Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, la data de 24 octombrie a.c., un bărbat de 44 de ani, din comuna Albeni, în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul unor neînțelegeri în familie, ar fi amenințat-o cu moartea de concubina sa, fiindu-i provocată o stare de temere”, a transmis IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare.

Totodată, polițiștii au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu față de bărbat, pe o perioadă de 5 zile.

Amenințată cu moartea a fost și o femeie de 31 de ani, din oraşul Țicleni, fratele ei fiind cel care ar fi făcut asta, prin telefon.

Tot luni, o altă femeie din Țicleni, de 32 de ani, a fost bătută de soțul ei. În toate cazurile au fost deschise dosare penale.

Vizualizări: 1,651

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: