Pacienţi consultaţi în sediul primăriei

Situaţie mai puţin obişnuită în comuna gorjeană Urdari, acolo unde cabinetele medicilor de familie sunt amenajate chiar în primărie. Mai mult decât atât, în localitate funcţionează şi un cabinet stomatologic, deschis la parterul blocului de locuinţe al primăriei. Din acest motiv, autorităţile locale vor să construiască în centru un dispensar.

Comuna Urdari se numără printre puţinele localităţi din Gorj care nu dispun de un dispensar comunal. În acest moment, autorităţile locale caută surse de finanţare pentru construirea unui astfel de centru.

"Noi nu avem dispensar în comună şi ne dorim unul. Avem două cabinete de medicină de familie care funcţionează în sediul primăriei. Nu ne facem probleme din acest punct de vedere, pentru că primăria este destul de mare, are 7 camere şi spaţiu există, dar e bine să avem dispensar. O să aducem aici şi cabinetul stomatologic, pentru că acum funcţionează într-un apartament la parterul blocului din faţa primăriei şi vrem să facem şi o farmacie", a spus primarul din Urdari, Mihai Calotă.

Dispensarul va fi construit chiar în centrul comunei, lângă primărie, în locul unei clădiri vechi care a fost demolată. Primarul din Urdari îşi doreşte să funcţioneze în cadrul dispensarului şi un centru de permanenţă.

Vizualizări: 1,297

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: