Pacientul fugit de la Psihiatrie, suspect de Covid

Conducerea Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu a explicat cum a fost posibil ca bărbatul în vârstă de 47 de ani să fugă din Secția Psihiatrie. Managerul unității spitalicești, Dumitru Vienescu, spune că pacientul a spart un geam de la baie, acesta fiind văzut de un cadru medical din cadrul Secției ATI de la Pasarelă.

Bărbatul era internat într-un izolator din cadrul secției, tocmai pentru că era suspect de Covid-19. Spitalul va face o comisie de verificare.

”În cursul acestei dimineți, în jurul orei 05:00, un bărbat de 47 de ani care a fost internat la Secția Psihiatrie a spart geamul de la baie și a fugit din secție. Am fost informat despre acest lucru. Din discuțiile pe care le-am avut mi s-a comunicat faptul că pacientul a fost găsit în zona Turceni, urmând să fie reinternat la noi. A fost văzut de cineva din curtea spitalului. Vom face o comisie de verificare. Pacientul era internat într-un izolator, fiind suspect de Covid”, a spus Dumitru Vienescu.

Personalul din secția de Psihiatrie nu a auzit când geamul s-a spart, iar pacientul a reușit să treacă fără a fi observat de  gardieni. Pacientul, de loc din Brănești, a reușit să ajungă la Ionești cu trenul, acolo unde a fost găsit de polițiști. 

Vizualizări: 1,650

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: