Păcurar nu mai simte presiune când joacă cu Dinamo

Fost dinamovist transferat între timp la Pandurii, Alexandru Păcurar s-a obişnuit cu meciurile contra fostei echipe. Actualul golgheter al celor de la Pandurii  spune că nu mai joacă sub presiune contra celor de la Dinamo. Păcurar  a acceptat să vorbească despre acest meci deşi conducerea tehnică le-a recomandat jucătorilor ieri să nu mai facă declaraţii înaintea acestui meci.

Reporter: Ce părere ai despre acest meci cu Dinamo, credeţi că veţi reuşi un rezultat pozitiv-

Alexandru Păcurar: E doar un meci important, cu o echipă bună din Liga I, jucăm la ei acasă dar avem şi noi şansele noastre. Cum au reuşit şi alte echipe mici să câştige puncte în Ştefan cel Mare de ce nu am reuşi şi noi- Depinde numai de noi cum vom evolua acolo şi sper să reuşim un joc bun.

Rep.: S-a stabilit un obiectiv pentru acest meci din partea conducerii-

A.P.: Nu avem un obiectiv stabilit de conducere pentru acest joc. Rămâne obiectivul pe care ni l-am fixat la începerea campionatului, clasarea în primele zece locuri şi acesta e obiectivul pe care îl ştim. Suntem abia la jumătatea turului şi mai avem mult de muncă în acest sezon.

Rep.: Crezi că evenimentele care au precedat acest joc au afectat echipa-

A.P.: Tensiunile dintre Dinamo şi Pandurii sunt între preşedinţi şi cluburi nu au nici o legătură cu noi jucătorii.

Rep.: Veţi juca la acest meci şi pentru preşedintele Condescu-

A.P.: Vom juca şi pentru preşedinte, dar, în primul rând, jucăm pentru noi şi pentru clubul care ne plăteşte. E normal ca preşedintele să ceară atitudine. Pentru că atitudine trebuie să avem la fiecare meci, fără atitudine şi ambiţie nu ai cum să câştigi nici un joc. Eu mi-aş dori atitudine şi fotbal spectaculos, ar fi combinaţia perfectă dar nu iese de fiecare dată.

Rep.: Preşedintele Marin Condescu a explicat că vă stabiliţi singuri prima de joc în caz de victorie, e adevărat-

A.P.: S-a mai întâmplat să negociem prima după meci şi de multe ori ne-a ieşit, ne-a mers bine. Nu am vorbit concret despre primă înaintea meciului ci am negociat prima respectivă cu domnul preşedinte după meci. De multe ori ne-a ieşit şi am obţinut victorii. Nu ştiu cât valorează trei puncte în Groapă, în primul rând să le luăm. Ar fi senzaţional să le luam cele trei puncte după aceea vedem cât vor valora.

Rep.: Crezi că cei de la Dinamo vor fi obosiţi după jocurile din cupele europene, e un avantaj pentru voi că jucaţi cu ei după meci-

A.P.: Nu ştiu dacă e un avantaj că joacă în cupe sau că vor fi obosiţi. Dinamo, Steaua şi echipele acestea de top au loturi mari şi nu cred că vor fi aceeaşi jucători pe teren şi în cupele europene şi în campionat la meciul cu noi. Nu consider un avantaj faptul că ei joacă acum în cupe.

Rep.: Tu ai jucat la Dinamo, mai simţi vreo presiunea înaintea meciurilor cu ei-

A.P.: Nu e nici o presiune pentru mine că joc contra celor de la Dinamo. Absolut deloc. Am jucat acolo acum cinci ani. Am debutat în Liga I jucând acolo şi am căpătat experienţă, m-a ajutat perioada aceea, dar nu simt  nici o presiune, e doar un meci normal de campionat.

Vizualizări: 67

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: