Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pădurar şi tehnician silvic, în arest cu doi complici

La data de 16 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, au reţinut pentru 24 de ore şi au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între  48 şi 56 de ani, din comunele Bolboşi,Negomir, Drăgoteşti şi Fărcăşeşti, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de fals intelectual în formă continuată, uz de fals, abuz în serviciu în formă agravantă, complicitate la abuz în serviciu,  fals intelectual în formă continuată şi tăiere ilegală şi sustragere de material lemnos.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în perioada septembrie 2014 –mai 2015, doi dintre bărbaţi, unul în calitate de tehnician silvic şi celălalt în calitate de pădurar, au aplicat în mod ilegal marca pe 63 de arbori şi, în complicitate cu ceilalţi doi bărbaţi, au mai tăiat ilegal un număr de 43 de arbori.

Prejudiciul total cauzat comunicat de reprezentanţii Ocolului Silvic Motru, fiind de 140.000 lei. Totodată s-a stabilit că la Ocolul Silvic Motru au fost depuse documente justificative pentru arborii tăiaţi ilegal şi documente întocmite în fals, în scopul de a se ascunde activitatea infracţională. La data de 17 iulie a.c. cei în cauză urmează să fie prezentaţi magistraţilor cu propuneri legale.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: