Paicu: Nu mi-a plăcut să adun scamele de pe liderii PSD Gorj

Aristică Paicu, primarul comunei Băleşti, continuă să fie supărat pe liderii PSD Gorj, care s-au descotorosit de el pe motiv că ar fi prea bătrân ca să mai candideze. Paicu spune că se află într-o formă sportivă mult mai bună decât Ion Călinoiu şi Florin Cârciumaru. Acesta crede că a devenit incomod din cauză că nu i-a plăcut să-şi perie şefii de partid, după cum a declarat într-un interviu la Accent TV.

Rep.: De ce credeţi că nu aţi mai fost lăsat să candidaţi din partea PSD?
A.P.: Mie nu mi-a plăcut să iau scamele de pe şefii mei sau să ies cu complimente de genul: Ce bine arătaţi! Ce pulover frumos aveţi! Eu am fost întotdeauna un om integru, nu am lăudat pe cine trebuia, să laud la emisiuni. Mi-am dat seama că am devenit incomod pentru anumite persoane. Dar voi candida de la un partid, pentru că am proiecte începute pe care vreau să le termin. Nu vreau să las pe altcineva să se aşeze la o masă bine pregătită, fără să facă nimic. Cei de la PSD nici nu m-au băgat în sondaje ca să aibă vreun reper de măsurare pentru mine. Trebuiau să mă bage în sondaje.
Rep.: Ce vi s-a reproşat după trei mandate?
A.P.: Mi s-a spus în faţă că sunt prea bătrân să mai candidez, aşa mi-a spus domnul Călinoiu. Domnul Cârciumaru a minţit la televizor că am peste 75 de ani, dar eu am 71 de ani şi jumătate. Să ne uităm unul la altul, eu, Florin Cârciumaru şi Ion Călinoiu, să vedem care e într-o formă sportivă mai bună. Nu contează vârsta, eu nu mă consider bătrân, încă mai pot, nu sunt depăşit. Era altceva dacă după 12 ani îmi strângeau mâna, pentru că i-am purtat 12 ani pe aici, prin comună: pupă baba asta, pupă moşul ăsta, nu-l pupa pe ăla că ne-a dat dracu. Mi-au zis că nu mai candidez şi atât, iar eu le-am spus că PSD Gorj nu e moşia lor.
Rep.: Cel pe care-l susţine PSD Gorj la Primăria Băleşti este fostul dumneavoastră coleg. Vă temeţi că domnul Cârstea v-ar putea crea probleme?
A.P.: Întotdeauna am fost o fire optimistă, competitivă. Îl cunosc pe candidatul PSD, e bun şi el, dar eu am orgoliul meu. E o competiţie şi vom vedea care e mai bun. Cei de la PSD nici nu m-au băgat în sondaje ca să aibă vreun reper de măsurare pentru mine. Trebuia să mă bage în sondaje, eu i-am rugat acest lucru, dar ei nu au vrut.

Vizualizări: 664

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: