Mazilu: Am avut discuţii cu PSD, dar le-am trecut prin filtrul minţii

Mihai Mazilu, primarul oraşului Târgu Cărbuneşti, dezminte zvonurile potrivit cărora ar urma să semneze o adeziune la PSD. Mazilu a recunoscut că a primit propuneri din partea mai multor formaţiuni politice, însă spune că va candida tot din partea PNL. Liberalul nu se teme de candidaţii altor partide şi se aşteaptă să obţină peste 50% din voturi. Asta întrucât a îndeplinit 120% din promisiunile făcute localnicilor.

Rep.: Este adevărat că aţi negociat cu PSD o trecere la acest partid?

Mihai Mazilu: Am mai spus şi cu alte ocazii că nu suport traseiştii politici, cu toate că în politică niciodată nu spui niciodată. În ceea ce mă priveşte, deja am fost anunţat candidat din partea Partidului Naţional Liberal. Într-adevăr, propuneri au fost, le-am trecut prin filtrul minţii, iar deocamdată rămân la PNL. Am fost întrebat şi de cei de la PSD pentru că s-ar părea că stau bine în sondaj. Din câte am înţeles, aş avea undeva la 60%.

Rep.: Aveţi emoţii în privinţa candidaturii?

M.M.: Eu nu sunt omul care să aibă emoţii. Cred că voi câştiga alegerile cu peste 50%. Dacă fac o retrospectivă văd că mi-am îndeplinit promisiunile făcute oamenilor cu 120%, dacă e să spunem lucrurilor pe nume: s-au băgat peste 40 de kilometri de reţea de apă în Târgu Cărbuneşti, în satele aparţinătoare; s-a făcut staţie de epurare; s-au făcut locuinţe ANL; s-a făcut biserică; s-au asfaltat drumuri; avem o mare investiţie pe panouri solare; toate aceste chestiuni nu le-am moştenit, le-am făcut eu şi echipa mea.

Rep.: A mai rămas ceva de făcut?

M.M.: În anul 2015 mi-am propus 11 obiective şi am realizat 18 obiective. Este o chestie normal să realizezi ceea ce îţi propui, dar prin gestionarea elegantă şi mult bun simţ a tot ce înseamnă ban public am demonstrat că, deşi am fost vitregit de banii veniţi de la bugetul de stat, am reuşit să realizăm mult mai multe lucruri decât ne-am propus.

Vizualizări: 662

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: