PAMFLET: Tarife mai mari la abonamentele de telefonie mobilă

Conform informațiilor publicate pe site-ul propriu, o importanta companie activă pe piața internă își va retrage treptat abonamentele care oferă servicii de comunicație de tip ”nelimitat” pentru abonații din județul nostru. 

Contactat telefonic de echipa noastră, domnul Mutu Ciprinel – reprezentantul mass-media al companiei, a spus: 

- Mă sunați din Gorj? Să știți că nu am timp de discuții!

La insistențele noastre, acesta ne-a declarat:

- Cu toate că am investit masiv în infrastructură în județul dumneavoastră, ne vedem în imposibilitatea de a menține ofertele actuale. Se vorbește foarte mult (subiectele chiar nu ne interesează), dar nu asta este principala problemă, ci faptul că abonații gorjeni vorbesc foarte mult în același timp. Practic avem de-a face cu un flux bidirectional permanent, care suprasolicită antenele și echipamentele de modulare și demodulare a semnalului. În perioada sărbătorilor am ajuns să schimbăm antenele o dată la 7 zile. Este inadmisibil, dacă menținem oferta actuală lucrăm în pierdere. 

Referitor la cartelele de tip prepay, domnul Mutu Ciprinel a menționat:

- Cartelele de tip prepay nu vor mai putea fi cumpărate începând cu luna octombrie 2022, deoarece majoritatea gorjenilor își activează câte 2 sau chiar 3 opțiuni lunare de 5 Euro și practic beneficiază de dublu sau triplu nelimitat. Cartelele existente vor fi dezactivate la 31 decembrie 2022, dacă persoana nu optează pentru un abonament. 

Întrebat cu privire la zonele ”roșii” din punct de vedere al utilizării serviciilor, acesta ne-a declarat:

- Cel mai mult vorbesc cei din Polovragi. Avem abonați din acea zonă cărora li se încheie apelul doar datorită limitării automate de 90 minute. Însă ulterior reiau apelul și continuă alte 90 sau chiar 180 minute. După Polovragi urmează Târgu-Jiu, Bumbești-Pițic și Lelești. 

În continuare l-am întrebat care sunt totuși perspectivele și soluțiile pe care gorjenii le vor avea la dispoziție iar acesta ne-a declarat: 

- Echipa tehnică și colegii din departamentele suport lucrează în prezent la definitivarea unei oferte de servicii de tip “Gorj nelimitat plus”, care va avea un cost cu circa 50% mai mare față de oferta clasică. Sperăm ca oferta să fie disponibilă începând cu luna octombrie 2022. 

Referitor la subiectul discuțiilor, acesta a precizat:

- În general se discută despre probleme domestice, generalități, după care urmează politica, sportul, muzica iar pe ultimul loc se află fondurile europene și cultura. 

Așadar stimați cititori, după scumpirile în lanț cauzate de conflictul din Ucraina, începând cu lunile următoare vom plăti mai mult și pentru abonamentele de telefonie mobilă, sau altfel spus: vorba lungă, sărăcia omului. 

Această postare reprezintă un pamflet și trebuie tratată ca atare. 

Vizualizări: 4,792

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: