Pandurii - Luceafărul, meci deschis oricărui rezultat

Pandurii Târgu Jiu joacă miercuri un meci care poate fi decisiv pentru rămânerea în Liga a II-a. Adversarul, Luceafărul Oradea, este undeva la mijlocul clasamentului şi nu are o miză în acest meci. Poate doar aceea a finanţatorului Nicolae Sarcină care, gorjean fiind, vrea ca echipa sa să facă o figură frumoasă la Motru. Meciul este deschis oricărui rezultat.

Meciul de miercuri este şi ultimul pe care Pandurii îl joacă în faţa suporterilor de la Motru în actualul campionat. Din toamnă rămâne de văzut unde va juca Pandurii, dacă stadionul din Târgu Jiu va fi în sfârşit finalizat, dacă rămâne în Liga a II-a şi mai ales dacă scapă de faliment. O mulţime de întrebări pe care şi jucătorii şi le-au pus, iar lipsa de răspunsuri le-a afectat performanţa sportivă.

Pentru antrenorul Adrian Bogoi, cel mai greu este să-şi motiveze jucătorii, câtă vreme aceştia au salariile neplătite. Încearcă să le spună să joace bine pentru a fi remarcaţi, astfel încât să îşi găsească alte echipe, poate chiar de Liga I.

Orădenii au 43 de puncte şi ocupă locul 12 în clasament, ceea ce le va permite să abordeze meciul cu mai multă relaxare. O victorie i-ar aduce echipei Luceafărul, în cel mai fericit caz, urcarea în clasament până pe locul 8, în timp ce o înfrângere o poate coborî cel mai mult până pe locul 13. Eliminat în jocul precedent, fotbalistul orădenilor Bruno Rocha nu va putea evolua miercuri, fiind suspendat.

Vizualizări: 617

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: