Ultimul meci acasă pentru Pandurii Târgu Jiu

Pandurii Târgu Jiu va juca miercuri, de la ora 18.00, pe teren propriu, la Motru, cu Luceafărul Oradea, un meci contând pentru etapa nr. 35 din Liga a II-a. Mai sunt doar patru etape din actualul campionat, iar Pandurii este în continuare în zona retrogradabilă. Sâmbătă, 19 mai, gorjenii vor face deplasarea la Ripensia Timişoara.

Gorjenii au nevoie de puncte ca de aer miercuri, la Motru, când joacă ultimul meci pe teren propriu, cu Luceafărul Oradea. Teoretic ar mai fi un meci acasă, cu ASA Târgu Mureş, dar echipa este deja desfiinţată, astfel că gorjenii au trei puncte asigurate.

Până atunci mai sunt însă meciurile cu Luceafărul Oradea şi Ripensia Timişoara, iar Pandurii are nevoie de puncte pentru a ieşi din zona retrogradabilă. Cele spuse de Adrian Bogoi în iarnă pare să se confirme, acesta spunând atunci că atât promovarea, cât şi retrogradarea se vor juca până în ultima etapă.

Din Liga a II-a vor retrograda cinci echipe, dintre care două se ştiu deja, pentru că au fost desfiinţate la jumătatea campionatului. Este vorba de ASA Târgu Mureş şi Olimpia Satu Mare. Alte cinci echipe se bat să evite cele trei locuri retrogradabile rămase. Este vorba de Foresta Suceava, care are 33 de puncte, Ştiinţa Miroslava, Pandurii Târgu Jiu şi Dacia Unirea Brăila cu 34 de puncte şi Metaloglobus cu 37 de puncte.

Vizualizări: 2,093

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: