Pandurii a dat în judecată FRF

Casa de avocatură Chiuariu și asociații, angajată de echipa Pandurii să o reprezinte la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, a făcut o mișcare neașteptată. A dat în judecată și Federația Română de Fotbal, iscând un scandal imens în lumea fotbalului. Pandurii vrea să demonstreze că a fost penalizată pe nedrept cu trei puncte, după ce a ieșit de pe terenul înghețat în meciul cu ASA Târgu Mureș. Recuperarea punctelor i-ar asigura revenirea în Liga I și salvarea de la faliment.

Pandurii solicită la Curtea de Apel București anularea deciziei FRF care a respins drept tardiv recursul făcut de gorjeni la decizia prin care au fost penalizați cu 3 puncte și cu pierderea meciului cu ASA Târgu Mureș la masa verde, cu 3-0, după ce nu au mai ieșit de la vestiare la începutul reprizei secunde.

Marin Condescu, creditor al clubului, a explicat pentru ziare.com de ce a recurs Pandurii la această cale de atac. „La Comisia de Recurs a FRF ne-au anunțat abia pe 22 mai despre faptul că ne-au judecat pe o excepție, că n-am fi făcut în timp util recursul. Acum am făcut și la TAS și la Curtea de Apel demersuri. Cei de la FRF n-au vrut să ne judece pe fond, că s-a depășit termenul de recurs, deși nu este de adevărat. Ei nu vor să judece pe fond fiindcă știu că vor pierde. Meciul s-a jucat în decembrie 2016 și ei ne-au anunțat abia pe 22 mai 2017, aproape când se termina campionatul. Curtea de Apel nu poate acum decât să întoarcă decizia și FRF să ne judece pe fond. Apoi sperăm să primim o decizie din partea Comisiei de Recurs pentru a o ataca la TAS. Am făcut deja și la TAS o cerere pentru anularea hotărârii FRF, în paralel cu cea de la Curtea de Apel”, a spus Condescu. Acesta spune că terenul de la Târgu Mureș nu era încălzit, așa cum impun regulamentele, și chiar în raportul de arbitraj scrie să suprafața de joc era înghețată. (A.P.)

Vizualizări: 2,421

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: