Pandurii a debutat cu o victorie în noul sezon

Pandurii Târgu Jiu a început cu dreptul noul sezon şi a debutat cu o victorie în faţa satelitului din Liga 3 al celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu. Echipa oaspete la acest meci a condus pe tabelă mai bine de o repriză dar gazdele de la Pandurii au revenit în joc şi au punctat de trei ori în repriza secundă.

Pandurii Târgu Jiu a debutat sâmbătă în noul sezon cu o victorie în meciul cu Viitorul 2, echipă satelit a formaţiei de Liga 2 ACS Viitorul. Meciul nu a părut a fi unul uşor pentru echipa lui Călin Cojocaru care s-a văzut condusă din primele minute ale jocului şi a căutat mai bine de o repriză să egaleze. De cealaltă parte, ACS Viitorul a trimis să joace la satelit mai mulţi jucători de la prima echipă printre care portarul Moga, marcatorul golului Pîrcălabu, Misăraş, Chelariu sau Gheban. Interesant e că antrenorul principal anunţat înaintea debutului, Florin Popete, nu s-a aflat pe bancă, echipa oaspete fiind condusă de fostul secund al acestuia de la Cărbuneşti, Bogdan Chiriac. Oaspeţii de la Viitorul Târgu Jiu 2 au deschis scorul rapid, cu o execuţie remarcabilă a fostului pandur Adelin Pîrcălabu, fost jucător de Liga 1, transferat şi el recent la prima echipă a ACS Viitorul. Golul a fost marcat dintr-o lovitură liberă de la peste 25 de metri. A urmat apoi o dominare a celor de la Pandurii care s-au întrecut în ratări prin Rasoveanu, Pleaşcă sau Bebeto care nu l-au putut învinge pe portarul Moga care are experienţă de Liga 1. Şi în repriza a doua tot cei de la Pandurii au dominat şi doar experienţa lui Moga, portar care a apărat poarta primei echipe în primele etape din noul sezon, a făcut ca scorul final să nu fie unul mai mare. După ratările lui Bebetp, Alberto Suently şi Sean Aerts, Bebeto a egalat cu un şut din întoarcere. La puţin timp Pandurii au preluat conducerea pe tabelă după ce jucătorii oaspeţi au căzut fizic. Pleaşcă a obţinut un penalty în minutul 80 şi acesta a fost transformat de Bebeto, atacantul reuşind dubla la debutul în Liga 3. Scorul final a fost stabilit de Adrian Tănăsoiu în minutele de prelungire după pasa lui Robert Petre.

Meciul s-a încheiat cu scorul de 3-1 pentru Pandurii care s-au împăcat cu galeria la final, tinerii din galeriile reunite având în continuare ceva de împărţit cu antrenorul Călin Cojocaru.

Vizualizări: 2,287

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: