ACS Viitorul Târgu Jiu rămâne fără victorie în Liga 2

ACS Viitorul Târgu Jiu nu a reuşit să obţină nici o victorie după ce au trecut cinci etape ale noului sezon al Ligii 2. În etapa a cincea a acestui sezon echipa pregătită de Cristian Lupuţ a remizat în deplasare, scor 0-0 cu Concordia Chiajna.

ACS Viitorul Târgu Jiu a înregistrat a doua remiză a sezonului, scor 0-0 cu ilfovenii de la Concordia Chiajna dar rămâne tot fără nici o victorie în acest sezon. Echipa pregătită de Cristian Lupuţ nu s-a omogenizat suficient, după cum spun oficialii clubului,  cei care au perfectat ultimele transferuri după ce a debutat noul sezon.

Conform celor de la liga2.ro Concordia Chiajna a fost echipa mai bună. Acest lucru l-a constatat şi antrenorul Claudiu Niculescu la finalul confruntării precizând că nu a fost neapărat supărat pentru faptul că s-au pierdut două puncte.

”Este un pas greșit pentru noi din perspectiva scorului, pentru că până la urmă poate fi un punct important, un punct care poate atârna mult în economia clasamentului la final, fie că este vorba de sezonul regulat, fie că este vorba de împărțirea de după, play-off – play-out. Din punctul meu de vedere, a fost un meci pe care l-am dominat în totalitate, de la un capăt la celălalt, am avut multe ocazii de a marca, dar din păcate pentru noi nu a fost să fie, nu a intrat mingea în poartă”, a precizat Claudiu Niculescu la finalul partidei de la Chiajna.

Niculescu a evidențiat faptul că echipa sa a controlat confruntarea, dar că neșansa a făcut ca duelul să se termine doar cu un rezultat de egalitate.Acesta este al doilea meci oficial la rând în care Concordia Chiajna nu reușește să câștige după cel din Cupa României, când ilfovenii au avut nevoie de prelungiri și de loviturile de departajare pentru a se putea impune în fața Progresului Spartac, echipă din Liga 3.

În ceea ce priveşte ACS Viitorul, echipa se află la al doilea rezultat de egalitate şi are doar două puncte în acest nou sezon şi se află în subsolul clasamentului.

Vizualizări: 497

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: