Gilortul a început sezonul cu un egal pe teren propriu

Meciul dintre Gilortul Cărbuneşti şi Progresul Ezeriș din prima etapă a Ligii 3 s-a încheiat la egalitate. Gorjenii au debutat în noul sezon cu un scor de 0-0 după un spectacol de ratări ale echipei din Cărbuneşti.

Cele două combatante au oferit un fotbal deschis, spectaculos, plăcut ochiului, cu un ritm alert, jucătorii ambelor echipe făcând o imensă risipă de energie.

Barele porților de pe stadionul „Cristinel Răducan“ au tremurat, dar mingea nu a intrat în poartă, ci a lovit bara de şapte ori. Filip (8') a ratat șansa deschiderii scorului cu un șut din 6 metri, peste poartă. Avramescu (22') a ţintit apoi transversala din lovitură liberă. Dănăricu (22') l-a imitat pe Avramescu și a zguduit din nou transversala, din lovitură liberă.

Kawagoe (29') a trimis de la 30 de metri în transversala porții apărate de Beaujeon. Viespe (50') a ieşit apoi la rampă cu un șut spectaculos de la 25 de metri, dar mingea a izbit din nou transversala porții oaspeților.

Jucătorii Progresului  au trimis balonul în stâlpul drept al propriei porți după un corner. Ultima oară au lovit bara jucătorii oaspeții, un jucător al Ezerișului șutând din careul mare în trasnsversală.

Filip, Viespe, Almăjanu (2), Stegaru și Gîlcescu au ratat şi ei ocazii imense. Meciul s-a încheiat fără nici un gol şi cu câte un punct pentru fiecare echipă, dar un spectacol pe cinste pentru asistența de pe stadionul Cristinel Răducan.

La acest meci, antrenorul Mihai Dinu a folosit următorii jucători: Beaujeon – Cuțitoiu, Dolcescu, Istudor, Miroiu (65' Stegaru) – Oprișa, Avramescu (cpt) – Almăjanu, Dănăricu (65' Gîlcescu), Viespe – Filip (65' Gheorghe).

Vizualizări: 553

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: