Doi luptători ai CSM în finala CN de lupte pe plajă

Alexandru Beşliu şi Eduard Popescu, sportivi legitimaţi la secţia de lupte a CSM Târgu Jiu, vor lupta în faza finală a Campionatelor naţionale de lupte pe plajă. Competiţia are loc la Costineşti, în perioada 30 august-1 septembrie  iar cei doi sportivi vor intra în competiţie la categoria +90Kg.

Luptătorii gorjenii Alexandru Beşliu şi Eduard Popescu de la CSM Târgu Jiu se vor întrece pe plaja de la Costinești în cadrul Finalei Campionatului Naţional Individual de cadeți, juniori și seniori. Competiţia va avea loc în perioada 30 august – 1 septembrie, pe plaja de la Obelisc, Costineşti. Cei doi sportivi au dublă legitimare CSM Târgu Jiu-CS Pandurii şi sunt  pregătiţi de antrenorii Mădălin Gorjanu şi Ştefan Tănase. Aceştia merg la campionate cu gândul de a se clasa pe podium pentru a putea prinde Cupa Mondială de lupte pe plajă, competiţie găzduită de România peste doar 3 săptămâni.

Mădălin Gorjanu, antrenor le secţia de lupte a CSM Târgu Jiu a declarat, pentru site-ul oficial că aceştia se pot califica pentru Cupa Mondială: „Competiţia de la Costinești va fi una extrem de dificilă, mai ales prin prisma faptului că la numai trei săptămâni distanță, România va găzdui Cupa Mondială de lupte pe plajă, un eveniment grandios la care sperăm sa fim prezenți cu cel puţin unul din cei doi sportivi. Totul depinde de ei, pentru că la luptele pe plajă, regulamentul este diferit şi meciurile sunt imprevizibile. O singură greșeală şi s-a terminat. Sper ca cei doi să aibă puterea şi concentrarea de care au dat dovadă de atâtea ori şi sper să-i vedem luptând şi peste trei săptămâni la nivel mondial”.

Mădălin Gorjanu se aşteptă la o competiţie dificilă, dar speră ca cei doi sportivi să aibă o evoluţie şi o clasare care să le permită să concureze şi la Cupă Mondială.

Vizualizări: 772

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: