Pandurii a egalat Csikszereda în zece oameni, suporterul de 88 de ani a fost şi la Miercurea Ciuc

Pandurii Târgu Jiu rămâne  o echipă inconstantă în evoluţii, dar şi imprevizibilă pentru adversari. La meciul de la Miercurea Ciuc, tinerii jucători ai lui Adrian Bogoi au fost conduşi cu 2-0 la pauză, dar au revenit şi au egalat evoluând în zece oameni în repriza a doua. Gorjenii au avut parte şi de un suporter la  Miercurea Ciuc, octogenarul Valeriu Andronache, care nu a  lipsit nici la acest meci.
 

Pandurii a întâlnit în deplasare nou promovata Csikszereda care a luat doar un punct din meciul cu gorjenii, după ce a condus cu 2-0 şi a avut şi un jucător în plus. Tânăra  şi imprevizibila echipă a lui Adrian Bogoi s-a deplasat la Miercurea Ciuc sâmbătă, după ce  cu o zi înainte reuşise să recupereze şi să inscripţioneze din nou autocarul de pe care lipsea o parte din autocolantul cu care fusese prevăzut.

Csikszereda pornea favorită la acest meci, deşi venea după un 0-3 încasat la Mioveni, dar pe  teren propriu ultima dată remizase cu ”U” Cluj, scor 1-1, la meciul în care şi-a inaugurat nocturna. Şi în partida cu Pandurii s-a aprins lumina nocturnei în a doua repriză, dar nici de această dată gazdele nu au reuşit o victorie. Pandurii, care a încasat zece goluri în ultimele trei meciuri, în care a pierdut de fiecare dată, a întrerupt la Miercurea Ciuc seria neagră de nereuşite şi a luat un punct care, e adevărat,  nu ajută foarte mult în clasament în acest moment.

Partida a fost echilibrată în primele 20 de minute, în care ambele echipe au avut o serie de faze periculoase la poarta adversă, fără a şi marca. Gazdele însă au spart gheaţa în minutul 27, la o centrare dintr-o lovitură liberă din stânga careului, aproape de linia de 16 metri, mingea a ajuns în poziţie centrală la Magyari, care are a şutat din 14 metri, mingea l-a  lovit pe Norbert Pinter, care a deviat-o şi a intrat în plasă, lângă bara din dreapta, în stânga portarului Dinu.

După doar cinci minute de joc, gazdele au mărit avantajul la 2-0, după un penalty acordat după ce Bogdan Vişan a pus  mâna pe minge, în încercarea de a respinge. Arbitrul a dictat penalti, iar Szilard Magyari a executat şutând puternic, aproape în vinclul din dreapta. Pandurii a reuşit să reducă din avantajul  gazdelor în minutul 60, prin golul lui Patrick Popescu, care primise o pasă pe culoar de la Lu Yuefeng, a intrat apoi în careu, l-a depăşit pe Ljuljanovic şi apoi a înscris în poarta goală.

Din minutul 64  gorjenii au rămas în zece oameni, Lu Yuefeng primind al doilea cartonaş galben şi fiind eliminat,  după ce l-a lovit cu braţul în figură pe Magyari, la un duel aerian. Aflaţi în zece oameni, cei de la Pandurii nu au cedat, au continuat să  lupte şi au reuşit să şi egaleze în minutul 73, când Patrick Popescu a  executat în zid o lovitură liberă din colţul stânga al careului, mingea i-a revenit şi a centrat din nou în careu, de unde s-a respins până la Paul Chiş. Acesta a şutat de la 20 de metri, uşor lateral dreapta în diagonală, iar Alexandru Trancă a pus latul din 7 metri şi a înscris la colţul scurt, egalând astfel spre bucuria singurului suporter gorjean aflat în tribune, Valeriu Andronache.

Csikszereda şi Pandurii au luat astfel câte un punct din acest meci, după ce ciucanii au câştigat cu 2-0 prima repriză, iar gorjenii cu 2-0 a doua repriză. A fost 2-2 la general, iar Csikszereda a obţinut a doua remiză de când are stadion cu nocturnă, iar Pandurii  este la treia, dar ambele formaţii rămân pe locuri retrogradabile.

Csikszereda Miercurea Ciuc – Pandurii Târgu  Jiu 2-2 (2-0)

Csikszereda: Ljuljanovic - Palmeş, Csonka, Lalic, Majzik - Casiadi, Sz. Veres (cpt.)(Kalman 80') - Pinter (Logon 65'), Eder Gonzalez, Magyari - Becze (Barta 46'). Rezerve neutilizate: Bordas - Csuros, Erdei, Bara. Antrenor: Valentin Suciu

Pandurii: Iul. Dinu - P. Chiş, Oiţă (cpt.), Vişan, Vasilescu - Lu Yuefeng, Trancă - Du Ho Him (Al. Dinu 46'), Takahashi, Rasoveanu (Nichifor 86') - P. Popescu (Rob. Bratu 90+2'). Rezerve neutilizate: M. Cotolan - I. David, Erhard, R. aCristea. Antrenor: Adrian Bogoi.

Eliminat: Lu Yuefeng 64' (cumul de cartonaşe galbene)

Vizualizări: 1,453

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: