Primul eşec acasă pentru handbalistele senioare de la CSM Târgu Jiu

Echipa de  handbal feminin a Clubului Sportiv Municipal din Târgu Jiu nu a reuşit să treacă nici de a doua clasată din Seria C, fiind învinsă  acasă de Activ Prahova Ploieşti. Scorul partidei disputate duminică la  Târgu Jiu a fost  20 -  32, la pauză  11-15,  după ce  echipa lui Liviu Andrieş nu a  putut miza pe două jucătoare de bază  care nu au drept de joc.

Meciul pierdut în faţa echipei Activ Prahova Ploieşti este al doilea eşec consecutiv pentru jucătoarele lui Liviu Andrieş care anterior pierduseră  şi  în faţa  liderului CS Dacia Mioveni. Diferenţa  de scor a fost destul de mare, Activ Prahova Ploieşti impunându-se cu scorul de 32 – 20, după ce la pauză conduceau cu  15 – 11. Jocul a  fost echilibrat în prima sa  parte dar  pe parcursul reprizei a doua ploieştencele au profitat de absenţele din echipa lui Liviu Andrieş şi s-au distanţat pe tabelă.

Astfel, CSM Târgu Jiu a pierdut derby-ul etapei a cincea şi rămâne pe locul trei în clasamentul Seriei C, având 9 puncte după primele cinci etape.


Pentru spectatorii veniţi din nou în număr destul de mare la sală, aproximativ 500, handbalistele au practicat un handbal plăcut în faţa unei echipe mult mai puternice şi mai experimentate dar care are în acest sezon şi ambiţii de promovare. La CSM Târgu Jiu s-au remarcat Mădălina Olariu cu 7 goluri marcate şi Bianca Stanca cu 4 goluri, cea care a părăsit însă terenul în repriza secundă după o accidentare la gleznă. La formaţia prahoveană cea mai bună marcatoare a fost Ionela Leuştean cu 11 goluri înscrise. Diferenţa de scor  de pe tabelă a  fost foarte mare şi pentru că antrenorul Liviu Andrieş nu s-a putut baza pe cele două jucătoare din Ucraina, care nu au avut drept de joc în urma anunţului făcut la mijlocul săptămânii de către FRH.

După primele cinci etape, la finalul turului primei părţi a campionatului CSM Târgu Jiu încheie pe locul 3 în clasament cu 9 puncte acumulate iar următorul meci va  fi primul din retur, pe data de 19 octombrie, pe teren propriu, împotriva echipei CSU Târgovişte.

Galerie foto


Vizualizări: 504

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: