Gilortul Cărbunești rămâne „echipa păcii” în Liga 3

Nimic nou pentru Gilortul Târgu Cărbunești după etapa a opta din Liga 3, în care a prestat un joc bun, dar care nu a deranjat prea mult formaţia gazdă. Echipa gorjeană a pierdut din nou, sâmbătă, în deplasare, pe terenul echipei Fortuna Becicherecu Mic, la un scor de neprezentare, 3-0 pentru echipa gazdă. 

Fortuna Becicherecu Mic s-a impus lejer în faţa celor de la Gilortul Târgu Cărbunești, scor  3-0 în meciul din etapa a opta. Tehnicienii celor două echipe, Vasile Luță și Mario Găman, s-au mai întâlnit, fiind doi dintre artizanii promovării Gilortului în Liga 2 din anul 2002.

Debutul curajos de partidă al Gilortului a surprins formația gazdă, elevii lui Mario Găman controlând steril jocul, dar fără urmări pe tabelă. Codin a fost tras de tricou în careu, însă centralul a  făcut semn ca jocul să continue, iar Bubuioc, în minutul 18, a rămas cu poarta goală, dar a întârziat execuția și mingea i-a fost luată de un apărător advers.  

Meliță a avut şi el o mare ocazie în minutul 22, dar a ratat ţinta de la 16 metri, iar Codin a fost faultat la marginea suprafeței de pedeapsă câteva minute mai târziu, dar a primit doar galben pentru proteste.

Gazdele au străpuns defensiva echipei lui Mario Găman cu zece minute înaintea pauzei, când au reuşit să deschidă scorul după o acțiune pe partea dreaptă. Cei de la Fortuna au început mai bine repriza secundă, după ce Hodiș a irosit o bună oportunitate în minutul 51, iar după 10 minute Jianu a scos miraculos cu piciorul un balon care se îndrepta spre poartă.

Următorul sfert de oră a aparţinut Gilortului, care a atacat în valuri, Marius Ion fiind la un vârf de gheată de gol, Almăjanu nimerind apoi plasa laterală din colțul careului mic, iar apoi trimiţând cu latul pe lângă poarta goală. Gazdele au repus repede mingea în joc şi au înscris din nou pe contraatac. Bănățenii au stabilit scorul final în urma unei pase filtrante pentru Cluci, mijlocașul oferind assistul pentru Anagor.

După un joc bun al echipei oaspete, cei de la Gilortul au plecat acasă frustraţi şi dezamăgiţi, antrenorul Mario Găman exprimându-și amărăciunea pentru rezultatul înregistrat și pentru faptul că este sătul să fie felicitat pentru evoluțiile bune, dar fără efect şi fără puncte în clasament.

Gilortul Târgu Cărbuneşti rămâne pe ultimul loc al seriei, după disputarea primelor opt etape, fără nici o victorie şi cu un singur punct în clasament. Etapa viitoare, pe data de 19 octombrie, Gilortul va juca  pe teren propriu cu Progresul Pecica.

Fortuna Becicherecu Mic – Gilortul Târgu Cărbunești 3-0 (1-0)

Stadion: Comunal/Becicherecu Mic (Timiș), Spectatori: 120

Au marcat: Hodiș (35’), Cluci (76’), Anagor (90’)

Fortuna: Costoaie – Leucean (73’ Stănilă), Soare, Toma, Roșie – Zurbagiu (cpt.), Oancia (64’ Giuricici), Cluci – Radu (73’ Centea), Hodiș – Bîrză (83’ Anagor). Rezerve neutilizate: Culda, Oneț, Bostan. Antrenor: Vasile Luță.

Gilortul: Jianu – Buzurin, Dolcescu, Ion, M. Paștiu – Cîrstoiu, Avrămescu (cpt.) – Bubuioc (57’ Ancuța), Codin, Almăjanu (77’ Cocioabă) – Meliță.

Rezerve neutilizate: A. Paștiu, Pociovălișteanu, Gîlceavă, Passi. Antrenor: Mario Găman.

Au arbitrat: Tudor-Florin Jurca – Sebastian Pantea și Alina Mihoc (toți din Arad). Observatori: Sorin Ciotlaus (Deva) și Ion Lupșa (Caransebeș).

Vizualizări: 1,003

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: