Pandurii a pierdut 250.000 de euro din cauza lui Moţi

CS Pandurii Târgu Jiu pierde 250.000 de euro după ce Steaua a pierdut meciul cu bulgarii, iar românul Cosmin Moţi a calificat Ludogoreţ Razgrad în grupele UEFA Champions League. Contractul de transfer al lui Nicandro Breeveld la Steaua prevede că Pandurii ar fi primit tranşa a doua doar dacă echipa se califica în Champions League. Vestea rea pentru Pandurii a venit exact la un an de când Pandurii se califica în grupele Europa League, în prezent echipa gorjeană fiind o obişnuită în coada clasamentului.

Pandurii l-a dat pe Nicandro Breeveld la Steaua cu 500.000 de euro, jumătate bani siguri, jumătate doar dacă Steaua intra în grupele Ligii Campionilor. Este o premieră să negociezi preţul unui jucător în funcţie de performanţele viitoare ale cumpărătorului, de negocieri la Pandurii ocupându-se preşedintele Mihai Prunariu şi avocatul Gheorghe Pecingină, liderii cei mai vocali din PSD Gorj.

Steaua a pierdut miercuri seara meciul cu echipa din Bulgaria, cu ajutorul lui Cosmin Moţi. Pentru că Steaua a pierdut partida, suma transferului lui Breeveld va rămâne mai mică, dar Pandurii îşi va păstra 40% din drepturile federative ale jucătorului. Presa sportivă susţine pe surse că Pandurii va primi doar 20% dintr-un viitor transfer al lui Breeveld. Clubul nu a spus niciodată care sunt condiţiile în care l-a dat pe Breeveld. Oricum, preşedintele CS Pandurii, Mihai Prunariu, anunţa că a făcut transferul prin telefon.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: