A lansat de ziua lui o carte despre istoria CS Pandurii

Publicistul Dorin Brozbă a lansat ieri cartea „Pandurii Târgu Jiu, o dragoste gorjeană”. Data de 26 august nu a fost aleasă întâmplător pentru că ieri a fost ziua de naştere a lui Dorin Brozbă şi tot ieri s-au împlinit 52 de ani de la primul meci disputat de gruparea gorjeană.

Lansarea a avut loc într-un loc sugestiv, în faţa statuii lui Tudor Vladimirescu, patronul spiritual al echipei gorjene. La lansare a participat şi  Cornel Grama, primul căpitan al Pandurilor. „Este ziua mea și am zis să-mi fac un cadou. Dacă nu ne facem noi cadouri, atunci cine să ne mai facă?… Am invitat aici doar presa, nu jucători, nu oameni de la club, nu prieteni și nici nevasta. Ideea este că există această carte, am tipărit-o pe cont propriu, eu și prietenii. A fost greu, costurile ridicate pentru că am dorit să fie tipărită în policromie, de asta și prețul este unul mai mare. Spre regretul și durerea mea, deși nu vreau deloc să mă plâng, am tot amânat această lansare vreme de opt luni. Era frumos să o facem alături de echipă, cu jucătorii, dar asta e… Am totuși promisiunea domnului președinte Prunariu că vom face și o lansare în care se va implica și clubul Pandurii Târgu Jiu. Eu mi-am făcut datoria de om și de suporter față de această echipă”, a declarat autorul Dorin Brozbă.

„Pandurii Târgu Jiu, o dragoste gorjeană”, lansată ieri, este o ediție revizuită a celorlalte două, ce cuprinde peste 50 de ani din istoria clubului.

Vizualizări: 199

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: