Pandurii a renunţat la un antrenor cu performanţe

Schimbare surprinzătoare la Pandurii II! Conducerea clubului a hotărât rezilierea contractului antrenorului de la echipa a doua, Adrian Bogoi. Acesta a venit la Pandurii în urmă cu un an şi jumătate şi a reuşit să pregătească jucători pentru echipa mare. Andrei Piţian şi Rodemis Trifu de la Pandurii II sunt în lotul lui Edi Iordănescu, dar au mai fost şi alţi jucători în atenţia echipei mari.

Adrian Bogoi a refuzat să comenteze motivele care au dus la rezilierea contractului în condiţiile în care a avut rezultate bune la Pandurii II. Potrivit unor surse, locul său va fi luat de Claudiu Mocioi. „A fost o înţelegere amiabilă. Da, astăzi am reziliat contractul, cu acordul părţilor. Nu contează rezilierea, ci ce am lăsat în urmă într-un an şi jumătate. Într-un an şi jumătate practic s-a făcut echipa de la zero, cu jucători din pepiniera proprie. La nivel naţional, echipa a doua de la Pandurii este echipă satelit. Este şi peste Viitorul Constanţa a lui Gică Hagi şi Dinamo II. Singurele echipe cu care ne putem compara. Cred că am adus un suflu nou la această echipă şi sper să continue şi după plecarea mea“, a declarat fostul antrenor de la Pandurii II.

De-a lungul timpului, pe lângă Trifu şi Piţian care sunt acum la Pandurii, de la echipa a doua au mai ajutat echipa mare Andrei Şendroiu, Răzvan Negrescu, Alin Predescu, Răzvan Horj, Cosmin Bîrlan, Daniel Celea sau Bogdan Dănăricu.

PREAVIZ

Pandurii a renunţat acum o lună şi la serviciile directorului sportiv Robert Bălăeţ, aflat în club de mai mulţi ani. Şi ofiţerul de presă David Constantinescu a fost pus pe liber. De asemenea, secretarul Daniel Băloi a predat documentele lui Mihai Stelescu, directorul Centrului de Copii şi Juniori. Şi antrenorul Dorian Gugu a fost dat la o parte din stafful tehnic al CS Pandurii. 

Vizualizări: 212

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: