Pandurii a transferat un olandez şi un argentinian

Clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu a anunţat că a perfectat două transferuri. Au devenit panduri fundaşul central argentinian Ezequiel Filippetto şi mijlocaşul ofensiv Aziz Khalouta. Astfel, preşedintele Narcis Răducan mai are de făcut două transferuri din cele patru promise antrenorului Edi Iordănescu.

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan, a semnat cu jucătorul din Argentina un contract pentru un an, cu opţiune de prelungire a acestuia pentru încă un an. “Jucătorul argentinian Ezequiel Filippetto a semnat un contract pe un an cu echipa noastră şi avem opţiune de prelungire pentru încă un an. El a efectuat deja vizita medicală la Bucureşti şi se va prezenta la antrenament cu echipa. Filippetto are 28 de ani şi a jucat în campionatul Argentinei, la Huracan, unde a totalizat peste 50 de meciuri, ultima echipă pentru care a jucat fiind Club Universitario din Bolivia cu care a participat recent la Copa Libertadores şi a ajuns în optimile de finală ale competiţiei, evoluând în opt meciuri la această competiţie sud-americană”, arată clubul într-un comunicat.

Un al doilea transfer este cel al lui Aziz Khalouta. Clubul a anunţat semnarea unui contract pentru un an cu jucătorul olandez, cu opţiune de prelungire pentru încă un an. Abdelaziz Khalouta este născut în Maroc, în anul 1989, şi are cetăţenie olandeză, fiind unul din golgheterii din Liga a doua din Olanda în ultimele trei sezoane. În vârstă de 25 de ani, Khalouta vine din postura de jucător liber de contract, după ce şi-a reziliat contractul cu VVV Venlo. 

VALOARE

Abdelaziz Khalouta este evaluat la suma de 225.000 de euro pe www.transfermarkt.com în timp ce Ezequiel Filippetto este cotat la aproape 700.000 de euro.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: