Portarul Naţionalei, antrenor secund la Energia

Echipa de handbal Energia Târgu-Jiu și-a definitivat stafful tehnic. Sorin Bârză, fostul portar al echipei naționale, este noul antrenor secund al Energiei, el urmând să se ocupe și de pregătirea portarilor. Stafful tehnic a fost întregit de preparatorul fizic Florin Vasilcan, care şi-a manifestat disponibilitatea de a lucra cu echipa gorjeană, semnând la rândul său cu formația antrenată de Liviu Andrieș. Bârză a semnat cu Energia un contract valabil pentru sezonul competiţional 2015-2016 al Ligii Naționale cu posibilitatea de prelungire a înțelegerii. Lotul echipei de handbal se va reuni sâmbătă, 4 iulie. Doi dintre jucători vor absenta motivat la reunire. Este vorba de extrema Ionuț Nistor și portarul Alex Bucătaru, care vor participa cu echipa națională a României de tineret la Campionatul Mondial din Brazilia. Handbaliștii vor demara pregătirea de luni 6 iulie. În perioada 24-26 iulie, elevii lui Andrieș vor disputa primele meciuri de pregătire. 

Lotul Energiei pentru sezonul 2015-2016:

Portari: George Șelaru, Adrian Țenghea (Steaua București), Alexandru Florin Bucătaru (HCM Constanța)

Extremă stânga: Rareș Păunică (Știința Bacău), Florin Andrei Bejenariu (HC Vaslui)

Extremă drepta: Răzvan Mledenciu (CSM București), Ionuț Nistor (Steaua București)
Inter dreapta: Florin Acatrinei, Vlad Stoica, Bogdan Mănescu
Inter stânga: Alexandru Mănescu, Claudiu Dediu (Potaissa Turda), Mădălin Țuțu (HC Vaslui), Ștefan Adrian Târzioru(CSU Suceava)

Centru: Andrei Enache, Adrian Chiruț (Dinamo București)
Pivot: Paul Giotoiu, Dragoș Iancu (Știința Bacău), Bogdan Șoldănescu (CSM Călărași).

Antrenor principal: Liviu Andrieș. Antrenor secund: Sorin Bârză. Preparator fizic: Florin Vasilcan. Maseur: Petre Tocaru.

Vizualizări: 200

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: