Pandurii se pregăteşte pentru meciul cu Poli cu noi transferuri

CS Pandurii Târgu Jiu debutează luni, 13 iulie, în noul sezon, cu ACS Poli Timișoara, de la ora 21. Edi Iordănescu și-a recuperat liniștea după ce Narcis Răducan, președintele Pandurii, a mai încheiat două transferuri. Totuși, echipa nu este omogenă, dat fiind că ultimele modificări au fost făcute cu cateva zile înainte de meci.

CS Pandurii Târgu Jiu a semnat cu fostul jucător al ASA Târgu Mureș, Ioan Hora. În 2012, Hora a devenit campion al României cu CFR Cluj în 2012, după ce câştigase şi Supercupa României în 2010 cu CFR. În anul 2014 a fost împrumutat la ASA Târgu Mureş unde a evoluat în retur şi s-a transferat definitiv în sezonul 2014-2015, reuşind să aibă evoluţii de excepţie şi să joace titular în 26 dintre cele 30 de meciuri în care a evoluat şi să înscrie de 9 ori. La începutul acestui an, Ioan Hora a fost convocat de selecţionerul Anghel Iordănescu la echipa naţională.

Pandurii a semnat un contract pe trei ani şi cu mijlocaşul Alexandru Dan. Jucătorul de 21 de ani, născut la Timişoara, a evoluat la Pandurii Târgu Jiu în perioada 2013-2014, fiind împrumutat în această perioadă la ASA Târgu Mureş. Conducerea clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu a anunţat că a prelungit contractul cu portarul Răzvan Stanca pentru încă un an.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: