Pandurii, alături de Dossey pe ultimul drum

Fostul portar al echipei Pandurii, Ibrahim Dossey, a fost condus ieri pe ultimul drum fiind înmormântat conform tradiţiei musulmane în cimitirul din Hârşova. Corpul neînsufleţit al fotbalistului a fost depus într-o geamie din oraşul Hârşova, până la ora 12:00, cei care l-au cunoscut având ocazia să-şi ia rămas bun. Pe catafalcul acoperit complet cu o pânză albă conform religiei sale s-au aflat alături de fotografia lui Dossey, fularele a două echipe din liga I la care a evoluat, FC Braşov şi Pandurii Târgu Jiu, care au avut şi reprezentanţi la înmormântare.

Clubul Pandurii a depus o coroană de flori la funeraliile portarului ghanez, din partea ultimei echipe la care a evoluat Dossey fiind prezent secretarul general Daniel Băloi, precum şi directorul administrativ Ion Rădoi.

Secretarul general al clubului Pandurii a declarat că vestea decesului a îndurerat jucătorii şi conducătorii clubului gorjean care sperau că fotbalistul îşi va reveni totuşi şi se va reface: „A fost un şoc pentru toată lumea vestea decesusului lui Ibrahim, atât pentru conducerea clubului cât şi pentru jucători, ca şi pentru toată lumea fotbalului. Aflasem de câteva zile că e mai bine şi va fi transferat la un alt spital dar vestea decesului ne-a surprins pe toţi. Chiar s-au strâns bani pentru a începe recuperarea şi nu ne aşteptam la acest deznodământ. Clubul Pandurii chiar a ajutat să fie transferat la o altă clinică pentru a se recupera. Nu ne aşteptam să se încheie totul atât de tragic!” Daniel Băloi a precizat că a fost adus cu această ocazie un ultim omagiu unui fotbalist emblematic pentru Pandurii Târgu Jiu: „Am încercat să aducem un ultim omagiu fostului nostru jucător din partea conducerii clubului Pandurii, din partea jucătorilor care i-au fost colegi dar şi a suporterilor echipei noastre. Dossey a fost un fotbalist emblematic pentru Pandurii şi va rămâne în memoria suporterilor şi a noastră ca un jucător de caracter, un jucător care nu a deranjat pe nimeni şi nu a supărat niciodată pe nimeni la club. A fost un caracter deosebit şi nu vom uita ce a făcut pentru noi. Cu el în poartă am ajuns pentru prima dată în semifinalele Cupei României. Va rămâne veşnic în istoria clubului nostru.” Dossey a fost înmormântat la cimitirul musulman din oraş, fiind condus până la locul respectiv conform tradiţiei musulmane doar de bărbaţi.

Stângă a dorit să fie alături de Dossey

Alături de foştii colegi de la FC Braşov s-a aflat la înmormântare şi căpitanul echipei gorjene, Florin Stângă, care a plâns când l-a condus pe ultimul dtrum pe fostul coleg. După ce a evoluat la două echipe împreună cu Dossey, Stângă a vegheat ore întregi la capul fostului coleg de la Pandurii şi FC Braşov. Din Ghana au venit să-l conducă pe ultimul drum pe fotbalist cei doi fraţi ai lui Ibrahim Dossey, fiind prezent la funeralii şi un reprezentant al corpului diplomatic ghanez.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: