Cel mai slab joc de la numirea lui Cârţu

• Preşedintele Marin Condescu crede că nu arbitrajul a fost problema la meciul cu Gloria Bistriţa, ci jocul slab al echipei Pandurii

Supărat pe prestaţia slabă a echipei Pandurii la jocul cu Bistriţa, preşedintele Marin Condescu a apreciat că jocul cu Gloria este cel mai slab al echipei din Târgu Jiu de la venirea lui Sorin Cârţu. Deşi tehnicianul are un bilanţ destul de bun de la preluarea pandurilor, trei victorii, cu Rapid, Buzău şi FC Vaslui, două rezultate de egalitate cu Poli Iaşi şi Gloria Bistriţa, şi o singură înfrângere în meciul cu Universitatea Craiova, cel mai slab meci făcut de Pandurii rămâne cel cu Gloria Bistriţa.

Prestaţia echipei Pandurii la meciul cu Gloria Bistriţa nu l-a mulţumit pe antrenorul Sorin Cârţu, care s-a limitat să spună doar că atât a putut echipa sa la acest meci. O stare de îngrijorare înaintea acestui ultim joc exista, pentru că Pandurii nu reuşise nişte partide foarte bune la Iaşi şi nici cu FC Vaslui, în timp ce Gloria obţinuse o victorie cu FC Argeş şi venea cu un moral mai bun.

Deşi s-a văzut că s-au zbătut mult, Pandurii nu au putut mai mult la acest meci, după cum avea să constate ieri şi preşedintele clubului: „Toţi cei de la Pandurii vroiam să câştigăm acest meci, dar după ce s-a văzut pe teren nu s-a putut mai mult decât un egal. Dincolo de problemele de arbitraj de care s-a tot vorbit, a fost şi cel mai slab meci al nostru de când a venit Sorin la echipă. Şi ne-a adus aminte de Braşov, când noi conduceam cu 1-0 şi am pierdut cu 2-1 sau de cel de la Mediaş”.

Dacă la venirea lui Sorin Cârţu jocul Pandurilor era în creştere şi era lăudată echipa pentru ceea ce arăta pe teren, de această dată nici rezultatul şi nici jocul nu au mulţumit pe nimeni. „Nu rezultatul a fost dezamăgitor la acest ultim meci, ci jocul a fost unul dezamăgitor. Dar nu avem timp să ne plângem, trebuie să uităm repede acest meci pentru că urmează acum cel din Cupa României”, a declarat preşedintele clubului Pandurii.

Marin Condescu crede că este vorba la jucători şi de o stare de oboseală care s-a acumulat pe final de tur, mai ales că au jucat unii dintre ei toate meciurile de până acum din cauza unor indisponibilităţi ale dublurilor de pe post: „E şi o anumită stare de oboseală la jucători şi este clar că nu a fost unul dintre cele mai bune meciuri ale noastre. Pentru că i-am fi bătut cu toată opoziţia arbitrului până la urmă, dar nu arbitrul ne-a scos-o din poartă cum a scos-o Crăciunescu la meciul cu Otopeniul”. Vancea, Stângă, Chibulcutean sau Rus sunt doar o parte dintre jucătorii care evoluează meci de meci, Vancea şi Rus fiind destul de „şifonaţi” după acest ultim meci, din care primul a ieşit cu un ochi vânăt, iar celălalt cu bărbia cusută după ce au primit coate în faţă de la bistriţeni.

Problemele de lot care mai afectează încă echipa sunt de luat în seamă şi acestea, dar preşedintele este de părere că jocul de la Iaşi a fost mai bun decât cel de la Târgu Jiu cu aceleaşi probleme medicale: „Noi avem şi probleme de lot, dar şi la Iaşi s-a văzut că formula de rezervă a dat mai multe satisfacţii decât formula bună pe care o folosisem anterior”. Dacă pe mijlocaşii Păcurar şi Vasilache nu se mai poate conta în acest sezon, Liviu Mihai urmează să revină curând pe gazon, el începând pregătirea cu echipa: „Cert e că mai avem probleme  de lot, dar pe Vasilache şi pe Păcurar nu o să putem să-i recuperăm până la finalul acestui tur de campionat, poate în ultimele două etape o să-l putem folosi pe Liviu Mihai pentru prima dată în acest sezon”. Probleme medicale mai  au Arrieta care nu va putea fi folosit până la începutul returului la fel ca şi Tilincă pentru că se va opera zilele următoare.

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: