Pandurii a semnat cu brazilianul Wellington

Edi Iordănescu are un jucător nou. Atacantul brazilian Wellington Carlos da Silva a ajuns la o înţelegere cu Pandurii. Acesta se antrenează deja cu lotul în Olanda. Pandurii mai are în echipă un da Silva, pe Erico da Silva, dar acesta este accidentat şi indisponibil în primele etape.

Tehnicianul a insistat pentru acest transfer şi a fost sprijinit de preşedintele Narcis Răducan, care a şi lucrat anul trecut la Chiajna cu fotbalistul sud-american. Wellington vrea să fie golgheter în Liga 1 Atacantul brazilian a evoluat ultima dată pentru Concordia Chiajna, formaţie pentru care a marcat 4 goluri în ultimul sezon, 10 goluri în sezonul 2013-2014 şi 5 reuşite în perioada 2012-2013. "Vreau să joc în cupele europene cu Pandurii şi să mă bat pentru titlul de golgheter în Liga 1", le-a spus brazilianul oficialilor de la Pandurii.

Wellington a părăsit România înainte de încheierea sezonului, deşi avea contract cu ilfovenii până pe 30 iunie 2015. El a invocat o accidentare şi a căzut de acord cu conducerea Concordiei să îşi rezilieze contractul mai devreme pentru că oricum nu mai putea juca. Wellington a fost, anul trecut, în mijlocul unui scandal de rasism fiind atacat cu o banană la un meci. În octombrie, Wellington, pe atunci atacantul Concordiei Chiajna, a fost lovit de o coajă de banană aruncată de un suporter rapidist. Arbitrul Marian Balaci i-a dat tot sudamericanului cartonaşul galben, în momentul în care acesta i-a relatat incidentul. După meci, Wellington le-a cerut explicaţii arbitrilor şi a plâns la vestiare, în faţa colegilor.

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: