Pandurii are o deplasare dificilă după două egaluri în retur

Pandurii nu a cunoscut victoria după numirea noului antrenor şi are deja două etape din tur în care a înregistrat rezultate de egalitate. În etapa aceasta gorjenii vor juca în deplasare cu Voinţa Lupac, un meci care se anunţă dificil pentru echipa lui Mario Găman.

Meciul cu Voinţa Lupac este al treilea pe care antrenorul Mario Găman îl are programat cu Pandurii după numirea sa pe banca tehnică a echipei. În precedentele două jocuri s-au înregistrat doar rezultate de egalitate, scor 1-1, cu ACS Viitorul 2 Târgu Jiu şi cu Progresul Ezeriş.  Găman este încă supărat pe arbitrajul de la meciul trecut dar se gândeşte doar la o victorie la Lupac. „Starea de spirit este bună. Ne-am odihnit duminică și apoi am revenit la antrenamente și lucrurile par din ce în ce mai bune. Am revăzut jocul cu Ezeriș și sunt puțin supărat pe maniera de arbitraj, pentru că am avut două penaltiuri clare, iar jucătorul lor trebuia să primească și un cartonaș roșu, pentru că a făcut un fault în postură de ultim apărător. Sunt faze clare, numai să nu vrei nu dai aceste lovituri de la 11 metri. Acum, totul e de domeniul trecutului, ne gândim la ce va urma și nu ne interesează decât victoria la Lupac”, a spus antrenorul pandurilor la Accent Tv unde a recunoscut că va avea o deplasare dificilă pentru un meci important: „Știm că ne așteaptă un meci foarte greu, cu o echipă bună, o echipă cu jucători cu experiență, care acasă este o nucă tare pentru toată lumea, dar mie îmi e frică doar de noi. Am pregătit bine meciul și sperăm ca, după cele 90 de minute, să fim învingători și să începem o nouă ‘eră’ la Pandurii. Avem neapărată nevoie de victorie pentru moralul băieților, pentru ce va urma pe viitor, pentru că venim după multe egaluri și o victorie ar conta enorm”.

Pentru acest meci Găman nu se poate baza pe Suently, dar şi pe jucătorii cu probleme medicale mai vechi, Tănăsoiu, Pleaşcă, Stancu  şi Corduneanu.

Vizualizări: 611

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: