CSM Târgu Jiu nu va refuza nici un copil care vrea să joace fotbal

Noua secţie de fotbal a CSM târgu Jiu va porni la drum cu şapte grupe de copii pentru care clubul a angajat deja şapte antrenori. Şeful clubului primăriei, Robert Bălăeţ, a precizat că s-au făcut deja transferuri de copii de la cluburile Luceafărul şi Pandurii, şi că se pot face câte două grupe de copii la anumite grupe de vârstă.

Secţia de fotbal a CSM Târgu Jiu are deja 50 de copii legitimaţi după ce clubul a anunţat preselecţii pentru grupele de vârstă 2009 – 2015. Clubul a angajat deja mai mulţi antrenori pentru a se ocupa de pregătirea acestor grupe dar a şi transferat deja copii de la alte cluburi din Târgu Jiu, printre care Luceafărul şi Pandurii.

Directorul Robert Bălăeţ a precizat că nu va fi refuzat nici un copil care doreşte să practice fotbalul la CSM Târgu Jiu. „Am preluat copii și de la celelalte echipe, am făcut transferuri de la Luceafărul și Pandurii, pentru anumiți jucători. Au venit și jucători noi, copii care vor să facă fotbal. Zilele acestea, vom începe jocurile și preselecțiile pentru completarea grupelor, pentru că deja sunt mulți copii și sper ca, până la jumătatea lunii viitoare, să le finalizăm și să pornim în campionate, pentru că ne-am înscris la AJF”, a declarat Bălăeţ, precizând că nu vor fi refuzaţi copiii care vor să vină la CSM pentru fotbal şi că se vor putea face mai multe grupe la anumite vârste: „Vor fi șapte echipe, de la 2009-2015. Nu știu dacă vor fi câte două grupe pe fiecare an, în funcție de numărul de copii. Nu vrem să refuzăm, deocamdată, pe nimeni, trebuie să triem în timp, nu se poate face o alegere într-o zi-două. La copii, se pot îmbunătăți multe lucruri și e important să aibă o șansă și să se antreneze bine”.

Antrenorii care au fost angajaţi de CSM la secţia de fotbal sunt foştii jucători de la Pandurii Sorin Vintilescu, Mario Găman, Bobi Staicu, Alin Poenaru, Adrian Popescu, Cătălin Trofin și Florin Popete.

Vizualizări: 581

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: