Pandurii au ajuns la o înţelegere cu CJ Cluj

Pandurii Târgu Jiu va disputa meciul de joi din turul 3 preliminar al Europa League cu Hapoel Tel Aviv pe Cluj Arena. Site-ul oficial al gorjenilor anunţă că clubul a ajuns la un acord cu proprietarul “Cluj Arena”, Consiliul Judeţean Cluj, prin care Pandurii să nu plătească chirie iar banii proveniţi din vânzarea de bilete să revină CJ Cluj. "Cluj Arena este printre cele mai frumoase stadioane din ţară, nu vom dezamăgi cu meciul nostru, vom da tot ce avem mai bun. Cei mai buni cunoscători de fotbal se găsesc la Cluj şi sper să avem opt meciuri aici. Dorim să facem spectacol", a spus Marin Condescu. La rândul său, preşedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, a precizat că doar banii proveniţi din vânzarea biletelor vor intra în contul instituţiei, Pandurii urmând a juca gratuit pe Cluj Arena. Preţurile biletelor pentru acest meci se situează între 15 şi 50 de lei. Meciul dintre Pandurii şi Hapoel Tel Aviv se joacă joi cu începere de la ora 21:00 urmând ca returul să aibă loc o săptămână mai târziu la Tel Aviv pe stadionul "Bloomfield".

„Am închiriat toate sălile de protocol, lojele, sunt 400 de invitaţii, 200 pentru noi şi 200 pentru adversari. Ne-au cerut 15 mingi pentru antrenament. Ne-am obligat la un teren pentru antrenament şi sper să fim şi noi la fel de bine primiţi cum sunt dânşii la noi. Am închiriat hotel pentru observatori, pentru arbitri, trebuie să facem tot ce facem atunci când jucăm acasă. Trebuie să asigurăm toate facilităţile pentru un astfel de meci”, a menţionat Condescu.

“Eu sper să nu fim robi ai visurilor noastre, să gândim şi să fim cu picioarele pe pământ. Pentru că din acest moment jocurile le vom juca în deplasare. E un program greu, întâlnim o altfel de echipă (n.r. Hapoel), dar în fotbal nu se ştie niciodată.”    Cristi Pustai, antrenor Pandurii

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: