Începe săptămâna de foc

În doar 7 zile, Pandurii joacă la Petrolul, apoi la Cluj cu Hapoel Tel Aviv şi la Tg-Jiu cu Oţelul Galaţi. O săptămână de foc din care gorjenii speră să iasă cu bine.

După meciul de duminică de pe teren propriu cu Oţelul, pandurii merg apoi la Tel Aviv pentru returul decisiv cu Hapoel. Naveta Europa-Liga 1 îi ţine în priză continuu pe oamenii lui Pustai.

Merg pe două fronturi

Pandurii a început excelent sezonul, atât în Liga 1 cât şi în Europa. Levadia Tallinn a simţit pe pielea ei forţa pandurilor care i-au pus la respect şi pe cei de la FC Braşov. Ritmul de meciuri din 3 în 3 zile abia a început însă aşa că Pustai va avea tot mai mari dureri de cap. „Am experienţa de acum 2 ani de la Mediaş, e bine să găsim un echilibru între Europa şi Liga 1, să nu neglijăm competiţia internă”, spune antrenorul pandurilor care a avut parte atunci de un start slab de sezon cu Mediaş în campionat din cauza parcursului european de până în play-off-ul EL. Săptămâna de foc a gorjenilor debutează diseară cu meciul de la Petrolul, continuă joi la Cluj cu Hapoel Tel Aviv şi se încheie duminică pe teren propriu cu Oţelul. Unde mai punem la socoteală că apoi vine returul cu Hapoel şi deplasarea de la Astra Giurgiu. Numai meciuri de foc şi timp de respiro zero. Scenariul ideal pentru panduri ar fi o calificare în dauna israelienilor şi cel puţin 5-6 puncte din partidele cu Petrolul, Oţelul şi Astra. Momentan , trupa lui Pustai merge pe două fronturi, campionat şi Europa League, Cupa României urmând să debuteze pentru echipele din Liga la finele lui septembrie.

„După meciul făcut cu Levadia, putem să visăm frumos. Avem acum un meci foarte important cu Petrolul, vom analiza apoi ce şanse avem să ajungem în grupele Europa League. Anul trecut, Petrolul ne-a făcut viaţă grea şi la ei şi la noi, acum sperăm într-un rezultat bun.”Dan Nistor, Pandurii

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: