Pandurii au învins pe NK livar Goriţa cu 7-0

Pandurii Târgu Jiu –NK Goriţa 7-0 (5-0)Au înscris: Vasilche de două ori, Stromajer de două ori, Stângă, Arrieta, Tilincă
Pandurii I: Stanca - Popete, Chibulcutean, Martinovic, Grecu - Dedu, Stângă, Păcurar, Vasilache - Raskovic, Stromajer. 
Pandurii II: Livşit - Rusu, Murgan, Grecu, Diaconu - Hidişan, Nalaţi, Luţu, Tremonti - Arrieta, Tilincă.


Jocurile amicale pe care Pandurii le avusese programate pentru ieri s-au tot schimbat de la o zi la alta, echipa ajungând să joce cu slovenii de liga a doua de la NK Livar Goriţa. După ce iniţial trebuia să joace cu bulgarii de la Slavia Sofia iar apoi cu o echipă de prima ligă ungară, ieri programul a fost din nou schimbat de impresarii acestui turneu. Pandurii s-au impus clar cu o echipă de liga a doua slovenă, după un joc pe care l-au dominat pe tot parcursul partidei. 


Meciul a fost început într-o formulă apropiată de cea de bază, pe care Cârţu intenţionează să o aplice şi în campionat, doar Cardoso lipsind motivat la acest meci, el fiind învoit pentru o zi. Ciprian Vasilache a deschis scorul din minutul 14 în meciul amical programat pe stadionul echipei WSG Radentein din Austria, în compania formaţiei NK Livar din Slovenia. Mijlocaşul pandurilor a deposedat un adversar în apropierea centrului terenului şi a sprintat spre poartă şutând din alergare, din apropierea careului, direct la vinclu. Raskovic şi Dedu au trecut şi ei pe lîngă gol, ambii şutând din cîţiva metri peste poarta adversă.
Scorul a devenit 2-0 din minutul 30, marcatorul celui de-al doilea gol fiind tot Vasilache care a executat o lovitură liberă din apropierea colţului terenului, scurt până la Grecu, care i-a pasat în careu, iar acesta a şutat din unghi, de la marginea careului, în bara laterală de pe partea opusă, balonul întrând în poartă.
Scorul a devenit 3-0 din minutul 32 când Stromajer a înscris de la trei metri de poartă după ce a primit un balon în faţa porţii de la Raskovic. Atacantul sârb a făcut o cursă pe stânga de la centrul terenului şi s-a bătut pentru balon până în tuşă reuşind să îi întoarcă mingea lui Stromajer.
Căpitanul echipei Pandurii a înscris pentru 4-0 în meciul cu slovenii debla NK Livar şutând din 10 metri pe centrul porţii în minutul 35 iar două minute mai târziu Stromajer a înscris din nou după ce a primit un balon în faţa porţii.
În partea a doua a meciului, Pandurii au dominat din nou jocul dar au înscris mai puţin, Arrieta şi Tilincă înscriind în partea a doua a meciului. 


Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: