Pandurii au revenit acasă fără Anton şi Roman

Echipa de fotbal Pandurii Târgu Jiu a revenit acasă, aseară, din stagiul de 15 zile din Antalya, Turcia. Jucătorii au primit o zi liberă după antrenamentele grele din Turcia. Nu s-au întors în România Mihai Roman şi Paul Anton, care au fost convocaţi de selecţionerul României Anghel Iordănescu în echipa naţională a României.

Pandurii se întorc rapid la treabă pentru că marţea viitoare au un meci extrem de important în turul semifinalelor Cupei Ligii Adeplast, pe teren propriu cu Dinamo Bucureşti. Pe lângă antrenamentele specifice axate atât pe latura fizică, cât şi pe cea tehnico-tactică efectuate în Antalya, echipa noastră a disputat şi 5 meciuri amicale înregistrând un bilanţ de 2 victorii, un egal şi 2 eşecuri, întâlnind adversari puternici precum Tom Tomsk sau FC Astana. Pandurii sunt acum pregătiţi pentru primele meciuri oficiale din 2015, meciuri de foc contra celor de la Dinamo în Cupa Ligii şi apoi CS U Craiova în Liga 1.

Nu au revenit acasă Paul Anton şi Mihai Roman. Jucătorii rămân în Antalya în cantonamentul naţionalei pentru că România joacă marţi cu georgienii de la Sioni Bolnisi şi sâmbătă, 14 februarie, cu Moldova. Ei au prins câteva minute în amicalul România – Bulgaria, încheiat la egalitate, 0-0. Mihai Roman, golgheterul Pandurii în acest sezon, a intrat pe teren în minutul 83 al partidei înlocuindu-l pe stelistul Claudiu Keşeru. Paul Anton a fost introdus pe teren în minutul 87 în locul unui alt stelist, Andrei Prepeliţă.  

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: