Pandurii caută atacanţi şi un cumpărător pentru Hora

Pandurii s-au descurcat destul de bine pe piaţa transferurilor. Cu toate acestea, Narcis Răducan spune că ar mai avea nevoie de doi atacanţi, în condiţiile în care Hora va fi vândut. În momentul de faţă, încă se poartă discuţii pentru Hora cu mai multe cluburi. Potrivit lui Narcis Răducan, suma cerută pentru Ioan Hora este una foarte mare, dar proporţională cu golurile marcate pentru Pandurii.

Fundaşul olandez, Jordy Buijs, a adus deja la Severin şi s-a alăturat fotbaliştilor de la Pandurii. Cu toate acestea conducerea clubului îl regretă pe Săpunaru, care este tot mai aproape de Astra. Deşi au fost completate cu jucători mai multe posturi, Narcis Răducan poartă discuţi pentru a aduce încă doi atacanţi. Răducan spune că este nevoie să suplimenteze numărul în condiţiile în care se va concretiza vânzarea lui Hora. „Am adus jucători pe toate posturile pe care trebuia să ne completăm. Cred că ar mai fi nevoie de unul sau chiar doi atacanţi, în funcţie de situaţia lui Hora. Purtăm discuţii zilnice pentru Hora, cu diferite echipe, cu agenţi, am dat mandate de a duce oferte, dar deocamdată, nu s-a concretizat nimic”, a precizat Răducan. Conducerea clubului spune că prestaţia lui Hora va fi monitorizată şi în meciurile cu Maccabi. „Am înţeles că va fi monitorizat atât el, cât şi alţi colegi de ai lui la această dublă cu Maccabi, dacă va fi să fie o ofertă bună pentru club îl lăsăm să plece, dacă nu va fi una corectă, atât pentru noi, cât şi pentru jucător ne vom bucura foarte tare că ne rămâne golgeterul campionatului în lot şi atunci tot câştigători suntem”, a declarat Narcis Răducan.

PREŢ

Conducerea Clubului Pandurii nu scade preţul lui Hora sub cota de 1,5 milioane de euro. Narcis Răducan spune însă că suma este direct proporţională cu golurile marcate de Hora pentru Pandurii. „Suma pentru Hora este una foarte mare şi corectă, direct proporţională cu golurile marcate de Hora pentru Pandurii Târgu Jiu”, a precizat Narcis Răducan.  

Vizualizări: 546

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: