Pandurii cer milioane de euro pe jucători

Pandurii au stabilit preţul „diamantelor” din lot! Astfel negocierile pentru Chiricheş, Pintilii sau Voiculeţ pleacă de la un milion de euro. „Pentru mai puţin nu stăm la discuţii!” spun gorjenii care vor să-şi facă super echipă în această vară. Grigoraş vrea neapărat să nu plece niciunul din jucătorii cheie şi cu două transferuri tari, Pandurii să se bată la primele 10 locuri.

Pandurii nu sunt prea siguri în privinţa strategiei din această vară. Dorinţa lui Grigoraş e însă clară.

Grigoraş vrea să-i păstreze pe toţi

Antrenorul nu vrea să piardă niciunul din jucătorii de bază, Pintilii, Chiricheş, Voiculeţ sau Băcilă pentru a construi o echipă de temut la Târgu Jiu. „Oricum l-am pierdut deja pe Matei. E de ajuns”, crede antrenorul care e adeptul continuităţii. Conducerea vrea să-i facă pe plac. „Deocamdată nu am primit nicio ofertă şi nu ne dorim decât să rămânem cu toţii la Târgu Jiu. Chiar dacă o să fie vreo ofertă, o să intrăm într-o discuţie din iarnă dar momentan nu văd să plece nimeni din jucătorii de bază”, confirmă Eugen Pârvulescu.

De la un milion în sus stau de vorbă !

Cu toate astea, Pârvulescu ştie că orice jucător are un preţ aşa că a stabilit plafonul de la care vor porni negocierile cu echipele interesate. „Exagerez dacă spun indiferent de ofertă. Dacă va fi ofertă, să zicem de peste un milion de euro normal că discutăm”, spune Pârvulescu.

550.000 de euro este cota fundaşului de 21 de ani Vlad Chiricheş pe site-ul transfermarkt.de

750.000 de euro e preţul căpitanului Mihai Pintilii (26 ani) pe acelaşi site.

825.000 de euro e cota „giuvaierului” Claudiu Voiculeţ (25 ani).

La 1.000.000 de euro e cotat doar brazilianul Cardoso (26 ani).

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: