Victorie cu emoții pentru Pandurii. Noutățile din lot!

Pandurii Lignitul Târgu Jiu a jucat miercuri primul meci amical din stagiul de pregătire început pe 24 ianuarie. În faţa unei formaţii de liga a treia, gorjenii s-au impus cu emoţii, după ce oaspeţii de la Cetate Deva au deschis scorul în primul minut de joc din penalti.

Echipa pregătită de Adrian Bogoi s-a impus cu scorul de 2-1, dar ambele goluri ale gazdelor au fost marcate în repriza a doua. Viitorul rapidist George Tudoran s-a dovedit în formă şi a marcat în minutele 65 şi 73 din pasele primite de la Vodă şi Blejdea. Fiind primul test al iernii, Bogoi a folosit la acest joc toţi jucătorii disponibili din lot, având şi o serie de jucători care se confruntă cu probleme medicale ori care sunt menajaţi după ce au fost accidentaţi.

Ciobanu va fi indisponibil cel puţin două luni după o operaţie de apendicită, iar Dodoi şi Şendroiu au fost menajaţi după ce au acuzat mici dureri în urma antrenamentelor pe zăpadă din prima săptămână de pregătire. Nu au intrat pe teren, deşi s-au aflat pe bancă, Brînzan şi Cotolan, care se antrenează normal cu echipa. Căpitanul pandurilor are nevoie de o mască specială ca să poată intra pe teren, iar portarul Cotolan a fost şi el menajat după ce a avut o problemă la gleznă zilele trecute.

Pe un teren deszăpezit rapid marţi, dar practicabil în ciuda ploii căzute până la ora meciului, şi pe o vreme cu ceaţă ce împiedica vizibilitatea de la un capăt la altul al terenului, jucătorii de la Pandurii au început mai greu meciul cu Cetate Deva. Bogoi a testat toţi jucătorii disponibili şi a trimis pe teren şi juniorii care se pregătesc cu prima echipă, dar şi un jucător venit ieri la probe, Rareş Cristea de la CSU Craiova.

Primul unsprezece trimis pe teren i-a avut în componenţă pe Opriţa – N. Cotolan, Gheorghe, Milos Draca, Almic, Lică, Tudor, Trancă, Tănăsoiu, Blejdea, Cristea. În repriza a doua au fost păstraţi pe teren pentru 90 de minute doar căpitanul Gheorghe şi LaurenţiuTudor, ceilalţi jucători fiind înlocuiţi de Teodosescu, Vasilescu, Raiciu, Vodă, Tudoran, Popescu şi juniorii Safta, Rasoveanu şi Dănescu.

Pandurii vor continua pregătirea în cantonament până în acest week-end, urmând ca pe data de 6 februarie să susţină următorul joc amical cu CSO Filiaşi.

Vizualizări: 871

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: