Milenko Skoric a părăsit Pandurii, pentru o iluzie

Pandurii Lignitul Târgu Jiu l-a pierdut pe fundaşul sârb Milenko Skoric, care a părăsit echipa după ce timp de trei zile nu s-a mai prezentat la antrenamente. Acesta a precizat că a reziliat contractul cu Pandurii, iar miercuri seara a părăsit echipa din Târgu Jiu după ce a urmărit amicalul cu Cetate Deva şi şi-a luat rămas bun de la colegi.

Încă de luni, Skoric a anunţat conducerea gorjenilor că va pleca şi a transmis clubului cererea sa de reziliere a contractului. Între timp sârbul spune că a aşteptat să fie preluat de ACS Energeticianul, după ce a fost contactat de directorul sportiv Emil Dică. „Nu pot să mai rămân la Pandurii pentru că sunt aproape nouă luni de când nu am primit nici un ban, eu am 27 de ani şi nu mai sunt tânăr, am o vârstă şi trebuie să îmi caut o echipă. Am avut promisiuni de la Energeticianul să merg să joc acolo, dar astăzi nu a mai răspuns la telefon Emil Dică, aşa că voi pleca acasă la Belgrad şi îmi voi căuta o altă echipă”, a spus la plecare Skoric, care se afla de un an sub contract cu Pandurii.

Transferat de gorjeni în iarna anului 2018, Skoric s-a accidenat grav în perioada de pregătire şi din februarie nu a mai jucat până în luna noiembrie. Acesta s-a accidentat la ultimul meci de pregătire din februarie 2018 şi a suferit o intervenţie chirurgicală pentru ruptură de ligamente. Recuperarea a decurs greu şi a revenit pe teren abia după şase luni, jucând pentru Pandurii mai puţin de două luni.

Vizualizări: 932

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: