Pandurii, cotaţi ca favoriţi la Turnu Măgurele  

Pandurii Târgu Jiu debutează în acest nou sezon de Liga 2 cu un joc care poate fi considerat accesibil, având în vedere faptul că adversarul de la Turris Turnu Măgurele vine din Liga 3. Dar, jucătorii pandurilor sunt conştienţi că şi echipa din Măgurele a făcut numeroase transferuri şi are în lot jucători cu experienţă, chiar dacă ei sunt cotaţi ca fiind favoriţi la câştigarea partidei.

Lotul celor de la Pandurii s-a deplasat vineri spre Măgurele, cu tot cu noile achiziţii deja prezentate. Nu fac parte din lot fraţii Cotolan, care au ajuns mai târziu la pregătire din cauza unor probleme medicale, şi nici Măicăneanu, care este accidentat după ultimul amical. Restul jucătorilor valizi au fost incluşi în lot, dintre noile achiziţii făcând deplasarea cu echipa Iulian Dinu, Adrian Nichifor, Bogdan Vişan, dar şi Paul Chiş, unul dintre ultimii jucători care s-au alăturat lotului şi care a fost deja transferat.

În ceea ce priveşte meciul cu Turris, jucătorii pandurilor au studiat adversarul şi ştiu că e o echipă puternică. Mijlocaşul Alexandru Trancă face parte din generaţia de tineri promovaţi în ultimii ani de gorjeni, dar la 21 de ani este deja unul din liderii echipei. „Știm ce transferuri au făcut cei de la Măgurele și au o echipă puternică acum, un lot de jucători cu experiență și de valoare, de aceea va fi destul de greu acest meci, dar noi încercăm să facem o figură bună și să scoatem un rezultat pozitiv”, a spus Trancă înaintea partidei de debut în noul sezon conştient de tinereţea echipei gorjene şi de faptul că au plecat mulţi jucători: „Noi avem o echipă tânără, dar ne dorim să jucăm şi să avem rezultate cât mai bune. Sperăm să demonstrăm chiar de sâmbătă din prima etapă că putem face performanţă. E adevărat că au plecat mulți jucători, dar aici în fiecare an au plecat jucători în pauzele competiționale dar totuși am reușit să ne comportăm destul de bine chiar și în aceste condiții. Încercăm pe plan sportiv să ne facem cât mai bine treaba şi sperăm ca şi conducerea să fie alături de noi, să fie totul bine pus la punct la echipă şi astfel să putem avea rezultate cât mai bune.”

Căpitanul gorjenilor, Daniel Ciobanu, nu vede un impediment în tinereţea lotului în care el este cel mai mare dintre jucători, având 26 de ani, şi are încredere în colegii săi: „La fel ca şi anul trecut începem noua ediţie de campionat cu un lot de jucători foarte tineri, dar este important că am făcut o pregătire foarte bună, suntem sănătoşi şi cred că putem să facem o figură frumoasă în noul sezon. Sperăm ca în această primă etapă de  la Turnu Măgurele să jucăm bine şi să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv. Este o echipă care vine din Liga 3 şi consider că noi avem prima şansă. Noi credem că avem un lot destul de competitiv, un lot bun cu jucători serioşi şi văd mereu că toţi la antrenamente sunt preocupaţi să se pregătească cât mai bine de aceea ne aşteptăm să avem şi rezultate bune”. Pandurii va juca sâmbătă de la ora 11:00 cu Turris pe stadionul Municipal din Turnu Măgurele.

Vizualizări: 935

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: